Neler Yeni

Hangi Aşıyı Önerirsiniz?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Neye göre zayıfsa ama hocam? Ben kışın vs... çok hasta olan birisi değilim.
Yani hocam bu tür şeylere dayanıklılığınız yok ise sinovac olmanız daha mantıklıdır fakat dediğinize göre dayanıklı bir bünyeniz var, Biontech olmanız daha iyi olur :peepokalp:

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
geçen bir haberde gördüğüme göre hastanenin yoğun bakımında baya 2 doz sinovac yemiş kişi vardı. Ben biontech olmayı düşünüyorum ama benim de tedirginliklerim var(yaş tutmazken niye olmuyolar diye millete sallıyodum bu arada)

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
kişiden kişiye değişir bünyen zayıfsa falan ben misal çok aşşırı az hasta olurum yılda maks 3 yada anında bi şeyden etkilenebilen bi yapın varsa sinovac yok efendim benim bişeyim yok dersen biontech en iyisi bende biontech olcam

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Ben turkovac olucağim bekleyip zaten ne acelem var okullarda hemen aşı istemezler zaten sosyal hayatım yok dışarı çıkmıyorum
Bildiğim kadarıyla Sinovactan hiçbir farkı yok.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,877
İsim
.
Astım vardı, atlattım şükür.
Aşınızı olduktan sonra 20 dakika bekleyin, bir sıkıntı çıkabilir daha önceden ciğerlerinizde problem olduysa. Ama çok düşük oranı var ağır semptomlara rastlanmasının, yine de aşıyı olunca bekleyin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kişiden kişiye değişir bünyen zayıfsa falan ben misal çok aşşırı az hasta olurum yılda maks 3 yada anında bi şeyden etkilenebilen bi yapın varsa sinovac yok efendim benim bişeyim yok dersen biontech en iyisi bende biontech olcam
Yılda neredeyse hiç hasta olmuyorum hocam. Yani ufak tefek öksürükleri saymazsak.

Doğuhan

80+ Silver
Ama çok dışarı çıkıyorsan biontech olmanı tavsiye ederim çünkü koruyuculuğu yüksek ama bazılarında çok yan etki yapabiliyor dikkat edin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aşınızı olduktan sonra 20 dakika bekleyin, bir sıkıntı çıkabilir daha önceden ciğerlerinizde problem olduysa. Ama çok düşük oranı var ağır semptomlara rastlanmasının, yine de aşıyı olunca bekleyin
Teşekkürler hocam. :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama çok dışarı çıkıyorsan biontech olmanı tavsiye ederim çünkü koruyuculuğu yüksek ama bazılarında çok yan etki yapabiliyor dikkat edin
Market vb... haricinde çıkmıyorum denebilir.

Top Bottom