Neler Yeni

Hangi bankadan kart almalıyım

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mahmut Yıldırım
18 yaşını geçeli 2 ay oldu ve ilk defa banka hesabı açacam hangi bankayı öneriyorsunuz.Ayrıca birden fazla banka hesabı (farklı bankalardan) açmayı öneriyonuz mu

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
istediğinden aç çok farketmez bir tane devlet bir tanr özel alabilirsin. Akbank, iş Bankası olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Yunus Emre Uzun
istediğinden aç çok farketmez bir tane devlet bir tanr özel alabilirsin. Akbank, iş Bankası olabilir

18 yaşını geçeli 2 ay oldu ve ilk defa banka hesabı açacam hangi bankayı öneriyorsunuz.Ayrıca birden fazla banka hesabı (farklı bankalardan) açmayı öneriyonuz mu
dostum bende ilk 18 girdiğim yılın yazında işe başlamıştım sigortalı olarak ve maaş direkt ibana yatıyordu bende senin gibi biraz araştırmıştım bu konuyu enpara tercih ettim tüm bankamatiklerden 7 24 para çekme yatırma yapabiliyorsun bankamatik fiirması farketmiyor ve EFT(farklı bankadan farklı bankaya) para gönderimlerinde gönderim ücreti kesmiyor

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Banka hesabı çok fark etmiyo kredi kartı birazcık fark eder.

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mahmut Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
banka hesabı enpara aç bence.
peki kredi kartı olarak hangisini öneriyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bende ilk 18 girdiğim yılın yazında işe başlamıştım sigortalı olarak ve maaş direkt ibana yatıyordu bende senin gibi biraz araştırmıştım bu konuyu enpara tercih ettim tüm bankamatiklerden 7 24 para çekme yatırma yapabiliyorsun bankamatik fiirması farketmiyor ve EFT(farklı bankadan farklı bankaya) para gönderimlerinde gönderim ücreti kesmiyor
peki kredi kartı olarak hangisini öneriyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Kredi kartı olarak 18 yaşındasın fırsatlarına bakıp alabilirsin. Akbank iyi diye biliyorum

siyabent

80+ Bronze
Qnb kullanıyoruz ailecek milyonluk gönderimlerde dahi çoğu bankada ücret kesmiyor kesersede baya düşük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,548
Üyeler
167,857
Son üye
Alptekung
Top Bottom