istediğinden aç çok farketmez bir tane devlet bir tanr özel alabilirsin. Akbank, iş Bankası olabilir
dostum bende ilk 18 girdiğim yılın yazında işe başlamıştım sigortalı olarak ve maaş direkt ibana yatıyordu bende senin gibi biraz araştırmıştım bu konuyu enpara tercih ettim tüm bankamatiklerden 7 24 para çekme yatırma yapabiliyorsun bankamatik fiirması farketmiyor ve EFT(farklı bankadan farklı bankaya) para gönderimlerinde gönderim ücreti kesmiyor18 yaşını geçeli 2 ay oldu ve ilk defa banka hesabı açacam hangi bankayı öneriyorsunuz.Ayrıca birden fazla banka hesabı (farklı bankalardan) açmayı öneriyonuz mu
banka hesabı enpara aç bence.18 yaşını geçeli 2 ay oldu ve ilk defa banka hesabı açacam hangi bankayı öneriyorsunuz.Ayrıca birden fazla banka hesabı (farklı bankalardan) açmayı öneriyonuz mu
peki kredi kartı olarak hangisini öneriyonuzbanka hesabı enpara aç bence.
dostum bende ilk 18 girdiğim yılın yazında işe başlamıştım sigortalı olarak ve maaş direkt ibana yatıyordu bende senin gibi biraz araştırmıştım bu konuyu enpara tercih ettim tüm bankamatiklerden 7 24 para çekme yatırma yapabiliyorsun bankamatik fiirması farketmiyor ve EFT(farklı bankadan farklı bankaya) para gönderimlerinde gönderim ücreti kesmiyor
peki kredi kartı olarak hangisini öneriyonuz
istediğinden aç çok farketmez bir tane devlet bir tanr özel alabilirsin. Akbank, iş Bankası olabilir