Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama internetten almak daha iyi fakat paparada galiba kargo sorunları çok oluyormuş
peki o zaman nasıl isterseniz onu yapabilirsiniz cevabımı en iyi olarak raporlarsanız mutlu olurum iyi gecelergidip para yatırmak çekmek için diyorum yoksa kartı internetten alırım veya bir gün arabayla giderim
Tercihim ziraate daha yakın şuanAtm yakın olan hangisi ise onu tercih etmeniz daha mantıklı olur
Ben hiçbir sorun yaşamadım, black card sipariş ettim 3 gün sonra geldiAma internetten almak daha iyi fakat paparada galiba kargo sorunları çok oluyormuş
Dediğim gibi aralarında aşırı bir fark yok, mantıken evinize hangi atm yakın ise o bankanın kartını almak daha mantıklıTercihim ziraate daha yakın şuan
Birine 5 ayda gelmiş babama hiç gelmedi ama abime gelmiş bana sorunsuz gelir umarımBen hiçbir sorun yaşamadım, black card sipariş ettim 3 gün sonra geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğim gibi aralarında aşırı bir fark yok, mantıken evinize hangi atm yakın ise o bankanın kartını almak daha mantıklı
O kargo şirketi ile alakalı papara ile değilBirine 5 ayda gelmiş babama hiç gelmedi ama abime gelmiş bana sorunsuz gelir umarım
Ziraat banka + papara kullanacağım
İş bankasının etrafımda hiç atmsi yok malesefYıllardır İşBankası kullanıyorum, gayet memnunum.
Online işlemleri çok sık kullanıyorum, hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Uygulaması da gayet güzel.
Başka ürünü iyi getiriyor kart gelmiyor garip durum.O kargo şirketi ile alakalı papara ile değil
Bende bir sürü kart var farklı yerlerde kullanıyorum , ziraat papara iyi duruyor.İş bankasının etrafımda hiç atmsi yok malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ürünü iyi getiriyor kart gelmiyor garip durum.
Papara + ziraat kombosu iyi diye düşünüyorum sencede iyi mi
Evet ziraat kullanacağım hem atmsi yakın hemde özellikleri iyiZiraat öneririm.