Bu sıralamalarla tercih yapıp çöp edeceğine hiç yapma seneye hazırlan çok daha iyi ve mantıklı.Tyt sıralamam 1.001.064
EA sıralamam 850.117
Bu sene hiç çalışmadım bir sene çalışıp 4 yıllık bir üniversiteye gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım?
Hocam belirli bir bölüm yok kafamda, hangi bölüm için çalışıcam gibiBu sıralamalarla tercih yapıp çöp edeceğine hiç yapma seneye hazırlan çok daha iyi ve mantıklı.
Hocam mantıklı tavsiyeler veriyorsun bir araştırıcam dediğiniziKardeşim dikey geçiş sınavına hazirlanırım diyorsan açıköğretim bilgisayar Programcılığı yaz sonra 4 yıllık açıköğretim YBS ye tamamla
Hocam Dikey geçiş sınavı zor ve kontenjanı düşük bir sınavmış bir yıl mezuna bırakmayı düşünüyorumda 4 yıllık hedef bir bölüm belirleyemedim.Kardeşim dikey geçiş sınavına hazirlanırım diyorsan açıköğretim bilgisayar Programcılığı yaz sonra 4 yıllık açıköğretim YBS ye tamamla
Kardeşim zor demelerinin sebebi içeriği değil süre ve kontenjanı, dediğimHocam Dikey geçiş sınavı zor ve kontenjanı düşük bir sınavmış bir yıl mezuna bırakmayı düşünüyorumda 4 yıllık hedef bir bölüm belirleyemedim.
Hocam sen kaç sıralama yaptın, şuan hangi bölümdesin.Ben Uluslararası ilişkiler veya siyaset ve kamu yönetimi üzerine 1 yıl çalışmayı düşünüyorum memur gibi üniversitede de derslere çalışsam Dil bilirim balkanlarda diplomat olmak istiyorum aslında ne kadar olanaklı bilmiyorum.Kardeşim zor demelerinin sebebi içeriği değil süre ve kontenjanı, dediğim
açıköğretim bölümüne diğer örgün bölümleri gibi 1 2 değil tam 1000 kişi alıyorlar DGSye hazırlanıyorum ki bir sebebi var,4 üzeri 2.7 ort ile 20 Türkçe 15-17 Mat Yapsan,ki AYT Mat Edebiyat değil düz paragraf temel problemler,o puanla açıköğretim veya Kıbrıs İngilizce Tam Burslu gelir dediğim bölüm
Diplomat olmak milyonda bir ihtimal ben de siyasete ilgimden dolayı onu düşündüm ama o iş yaş kardeşimHocam sen kaç sıralama yaptın, şuan hangi bölümdesin.Ben Uluslararası ilişkiler veya siyaset ve kamu yönetimi üzerine 1 yıl çalışmayı düşünüyorum memur gibi üniversitede de derslere çalışsam Dil bilirim balkanlarda diplomat olmak istiyorum aslında ne kadar olanaklı bilmiyorum.
Bakıp araştıracaksın onu daHocam belirli bir bölüm yok kafamda, hangi bölüm için çalışıcam gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mantıklı tavsiyeler veriyorsun bir araştırıcam dediğinizi
Hocam bir yıl çalışıp 400.000 sıralama yapmam zatenHiçbir şey gelmez o sıralamaya. Seneye 400 bin yapsan yine zor
Hocam diplomat olmasada vali, milletvekili gibi ünvanlarda olabilir, şuan bilgisayar programcılığıda düşünüyorumda dgs falan uğraştırıyor ayrıca açıköğretiminide bulamadım.Diplomat olmak milyonda bir ihtimal ben de siyasete ilgimden dolayı onu düşündüm ama o iş yaş kardeşim
Ben de söz 71k dil 46k say 720k tyt 743k yaptım kendi ilçemdeki MYOda okuyorum bilgisayar programcılığı benim bölümün