- Reaksiyon skoru
- 784
Bir masa bulmuştum ama kötülendi . akraba varmış marangoz ona yaptırcam galiba masayı . 18.5 inçlik bir monitör ve Gamegarajın kasası olacak masanın üstüne boyutu kaç olacak?
Basamaklı olması kötü değil mi sence?Kullanmak için alanın varsa bunu yaptır hatta 1 tane de bana yaptır 500 e yaparsa
yasmak Siyah Oyun Masası Stüdyo Masası L Şeklinde Masa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yasmak Siyah Oyun Masası Stüdyo Masası L Şeklinde Masa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hayır hatta bence aksine iyi monitör göz hizama gelmiş oluyor kendine göre boyutunu ayarlasın oranın nasıl isterseBasamaklı olması kötü değil mi sence?
Bir masa bulmuştum ama kötülendi . akraba varmış marangoz ona yaptırcam galiba masayı . 18.5 inçlik bir monitör ve Gamegarajın kasası olacak masanın üstüne boyutu kaç olacak?
doşlant du kommen şıvaynşıtaygaBundan alıcam bendeMobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.tr
agam o pahalı ben 50ye yaptırım ya .Bundan alıcam bendeMobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA
IKEA mağazaları olarak güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuarını düşük fiyatlarla sunarak, evlerde ihtiyaç duyulan her şeyi tek bir çatı altında topluyoruz.www.ikea.com.tr
Bende bu tarz bir şey almayı düşünüyorum ama bana biraz fazla geliyor fiyatlarıBundan alıcam bendeMobilya ve Ev Dekorasyonu | IKEA
Ben bu tarzdan hoşlanıyorum: (siyah)Hayır hatta bence aksine iyi monitör göz hizama gelmiş oluyor kendine göre boyutunu ayarlasın oranın nasıl isterse