Hangi cod önerirsiniz

onuridvan

80+
Reaksiyon skoru
88
Eskiden ps3 te bi call of duty black ops oynamıştım ama hangisi hatırlamıyorum hikayesinin bi kısmında ileri teknolojik aletler kullanıyorduk veya dağdan aşağı kanat takıp uçuyorduk çok eğlenmiştim o oyunda ama hangisi hatırlamıyorum bilen var mıdır veya hangi cod oyununu önerirsiniz steam indirimleri varken alayım

Eskiden ps3 te bi call of duty black ops oynamıştım ama hangisi hatırlamıyorum hikayesinin bi kısmında ileri teknolojik aletler kullanıyorduk veya dağdan aşağı kanat takıp uçuyorduk çok eğlenmiştim o oyunda ama hangisi hatırlamıyorum bilen var mıdır veya hangi cod oyununu önerirsiniz steam indirimleri varken alayım
ghosts öneririm

F0w9NlnXoAEn9lS.png

alma bekle

Black ops 1-2, modern warfare serisi,WW2 bunları oynasan yeter,Advanced warfare de fena değil

Ekler

• F0w9nT6aMAAzQAr.jpeg
    F0w9nT6aMAAzQAr.jpeg
    37.1 KB · Hit: 41
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,606
Üyeler
190,771
Son üye