hiçbiri çünkü olamazsınarkadaşlar şimdi benim kafanda politikacı,diplomat veya hukukçu olmak var sizce hangi dalı seçmeliyim
Bu gün olamazsın dedin ama şurada çok yok arkadaşın bir şeyler olabileceğine inanıyorum kimse uğraşmaz yoksa hangi dalı seçeyim diye sormaz bile uğraşmayan adam.hiçbiri çünkü olamazsın
Nereye gülüyoduk?hiçbiri çünkü olamazsın
Ben arkadaşın zekasına laf etmedim ve nereden bileyim zaten zeka seviyesini tanıdığın biri yoksa istersen 100 al olamazsınBu gün olamazsın dedin ama şurada çok yok arkadaşın bir şeyler olabileceğine inanıyorum kimse uğraşmaz yoksa hangi dalı seçeyim diye sormaz bile uğraşmayan adam.
Gereken azimi gösterirse ve çalışkan olursa neden olmasın kardeşim ?Ben senin zekana laf etmedim ve nereden bileyim tanıdığın biri yoksa istersen 100 al olamazsın
Gereken azimi gösterirse ve çalışkan olursa neden olmasın kardeşim ?
Bu dönemde torpille girildiği için oralara 100 alsa bile giremezGereken azimi gösterirse ve çalışkan olursa neden olmasın kardeşim ?
dediklerimi anlamadınız galiba attığım habere bakın istersenizGereken azimi gösterirse ve çalışkan olursa neden olmasın kardeşim ?
Bu dönemde torpille girildiği için oralara 100 alsa bile giremez
Hukukçu olması için illa torpili olması gerekmiyor arkadaşlarSınavda 13’üncü oldu, mülakattan geçemedi: Torpil yok diyen yalan söylüyor - Ferhat Yaşar
Ünal Aydın, hakimlik ve savcılık sınavında 17 bin 935 kişi arasından 13'üncü oldu ancak mülakatta elendi. Aydın tepkisini, "Torpil diye bir şey yok diyen yalan söylüyordur ve kendisi de torpille bir yerlere gelmiştir. 100 soru sorduğunuz sınavda 93,36 puan alan bir aday, mülâkatta neyi yanlış...www.google.com
Onları olmak için eşit ağırlık seçmen lazım ancak matematiğin iyiyse sayısal seç sınava eşit ağırlıktan girersinarkadaşlar şimdi benim kafanda politikacı,diplomat veya hukukçu olmak var sizce hangi dalı seçmeliyim
umarım banlanırsın bu forumda hiç gerekli değilsinhiçbiri çünkü olamazsın