Çözüldü✓ Hangi ekran kartını almalıyım

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
30000
Merhaba arkadaşlar şu an kullandığım ekran kartım bana yeterli ama fiyatlar artmadan da yeni almak istiyorum aklımda 9070xt var sizce amd+amd mi yapmak daha mantıklı olur yoksa nvidia tarafından daha performanslı hangi ekran kartını alabilirim.

Bence 4060Tİ'den geçilecek en kötü kart 5080 olmalı. Diğer bütün alt modeller size iyi ki geçtim dedirtmeyecek, özellikle düşük çözünürlükte kullanacaksanız. Ama illa geçeceğim derseniz 9070xt'ye geçebilirsiniz.

Bence 4060Tİ'den geçilecek en kötü kart 5080 olmalı. Diğer bütün alt modeller size iyi ki geçtim dedirtmeyecek, özellikle düşük çözünürlükte kullanacaksanız. Ama illa geçeceğim derseniz 9070xt'ye geçebilirsiniz.
hocam alınca yanında 2k bir monitörde alırım büyük ihtimal o yüzden bunu düşünmüştüm

hocam alınca yanında 2k bir monitörde alırım büyük ihtimal o yüzden bunu düşünmüştüm
Hocam 9070xt çok büyük fark hissetiricek o çocuk küçük bir bilgisi yok 4060 ti ı öven çocuk o 4060 ti vs 5090 kapıştıgını düşünen çocuk o siz 4060 ti dan 9070xt ye geçerseniz çag atlarsınız

Yaşı ufak bir kardeşimizsin muhtemelen fakat arkadaşın söyledikleri nispeten doğru.

Bu bütçede 9070XT alabilirsin.
Kardeşim sana bir şey demek istemiyorum küçük çocugu bana savunma 12400f ile 12700k yı kapıştırırım diyen çocuk o😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevap vermeye değmeyecek bir arkadaş.
12400f ile 12700k yı kapıştırırım tamam ufaklık😂

Kardeşim sana bir şey demek istemiyorum küçük çocugu bana savunma 12400f ile 12700k yı kapıştırırım diyen çocuk o😂

12400f ile 12700k yı kapıştırırım tamam ufaklık😂
Sen ne dedin dostum "F işlemcileri iyi sanıyorsun" dedin. Ben de dedim ki R23 skorunu at K işlemcini ne kadar etkili kullanıyorsun göreyim dedim. Hala sonuçlar gelmedi. Çünkü o kadar cahilsin ki, senin kullandığın 12700k'yı 12400f işlemcim ile ezerim. Çünkü senin beğenmediğin işlemciyi ben 5.2ghz 125w kullanıyorum. Ama senin kafan basmayacağı üzerine gelmiyorum. Sus bence.

Sen ne dedin dostum "F işlemcileri iyi sanıyorsun" dedin. Ben de dedim ki R23 skorunu at K işlemcini ne kadar etkili kullanıyorsun göreyim dedim. Hala sonuçlar gelmedi. Çünkü o kadar cahilsin ki, senin kullandığın 12700k'yı 12400f işlemcim ile ezerim.
Ne velet çocuksun 3060ti lı fukara

Teknoloji ihtiyaca göre seçilir cahil adam. Ben 3060ti ile her ay intertten 1500 dolar para kazanıyorum. Sen harika sisteminle ne yaptın merak ediyorum.
Ya oglum utanmadan ciddi ciddi yazıyorsun valorant oynayan çocuskun ve zaten o pc ile sadece valorant oynarsın

Teknoloji ihtiyaca göre seçilir cahil adam. Ben 3060ti ile her ay intertten 1500 dolar para kazanıyorum. Sen harika sisteminle ne yaptın merak ediyorum.
İnstegram versene ordan konuşalım forumu rahatsız etme

12400f işlemcim ile ezerim. Çünkü senin beğenmediğin işlemciyi ben 5.2ghz 125w kullanıyorum. Ama senin kafan basmayacağı üzerine gelmiyorum. Sus bence.
Sen instegram versene bakalım kafam neye basıyormuş😀

Sen ne dedin dostum "F işlemcileri iyi sanıyorsun" dedin. Ben de dedim ki R23 skorunu at K işlemcini ne kadar etkili kullanıyorsun göreyim dedim. Hala sonuçlar gelmedi. Çünkü o kadar cahilsin ki, senin kullandığın 12700k'yı 12400f işlemcim ile ezerim. Çünkü senin beğenmediğin işlemciyi ben 5.2ghz 125w kullanıyorum. Ama senin kafan basmayacağı üzerine gelmiyorum. Sus bence.
Velet bir o.c yapmış havasını yapıyor çocuk 2 ay sonra çöp o işlemcin 12100f ile bende o.c yapsam 7 7800x3d den iyi verim alırım

Son düzenleme:
Ya oglum utanmadan ciddi ciddi yazıyorsun valorant oynayan çocuskun ve zaten o pc ile sadece valorant oynarsın

İnstegram versene ordan konuşalım forumu rahatsız etme

Sen instegram versene bakalım kafam neye basıyormuş😀

Velet bir o.c yapmış havasını yapıyor çocuk 2 ay sonra çöp o işlemcin 12100f ile bende o.c yapsam 7 7800x3d den iyi veirm alırım
Sen bomboş adamın birisin dostum. Lütfen beni yorma. Seni üzmekten bıktım artık. Ezik hayatında başarılar :)

Ekran görüntüsü 2025-07-14 021502.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,485
Üyeler
183,127
Son üye
aflatun
Geri