nazcarieche
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 178
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar ekran kartı önerilerinizi bekliyorum fanboyluk yapmayalım. F/P olarak varsa Nvidia önerebilirsiniz.
6800xt en mantıklısı evet.6800xt almak en mantıklısı
rdr2 de dlss4 kullanabiliyorsun, ama neyse sen kullanmayi beceremiyosan sat elindeki kartı git 5 yıllık amd kart al kanka saf güç falan anlarsin ya hanirdr2 oynuyorum 20k verdiüğüm 5060 ın dlss inin etkisi yok hatta zararı var.
"dlss falan lazım değil"![]()
tamam nvidia fanboy, saf kas isteyen adama 3050'ni öneremediğin için üzüldümaynen kanka ne oynuyon cs1.6 falan mi da dlssin etkisi olmayacak
6800 alın geçin, 6800 XT de kovalanabilri ancak daha çok 12k bandında o.Merhaba arkadaşlar. Ufaktan sistemi yükseltmeye başladım. Sistemim imzamda mevcut. İşlemci olarak 5600'e geçiş yapacağım. Ekran kartı olarak ne önerirsiniz. Yükseltmeye değsin ve olabildiğince f/p olsun. AMD olursa iyi olur. DLSS falan lazım değil saf kas gücü lazım. İkinci el tercihimdir. Aklımda RX 6800 veya RX 6800XT var.
herhangi bir online oyun ?aynen kanka ne oynuyon cs1.6 falan mi da dlssin etkisi olmayacak
teşekkür ederim hocam. Monitörüm 2K. İntel ekran kartı düşünmüyorum. Önceliğim AMD, F/P güzel bir öneri gelirse Nvidia.Hikayeli oyun oynuyorsan ikinci el düşünüyorsan 4k civarına arc a750 şuana kadar 1080p de oynatır. İlerde para biriktirir 9070 kovalarsin. Sıfıra b580 de var
teşekkür ederim saf kas gücü adam. anlayan birileri sonundatamam nvidia fanboy, saf kas isteyen adama 3050'ni öneremediğin için üzüldüm
6800 alın geçin, 6800 XT de kovalanabilri ancak daha çok 12k bandında o.
Intel 3 gündür amd nvidia sen yokken bile vardı. 3 günlük dostuna mı güvenirsin anana babana mı? Ek olarak Intel işlemcide battı ekran kartına sardı 2 yerden de batırdı gidiyor. 24 saatte ara ara gir foruma bak intel ekran kartı zart zırt sorunu diye görürüsn. Ek olarak bu kartın piyasa ölü yarın bi gün ihtiyaç ya da yükseltme yapmak istesen satamazsın. Uğraş duırHikayeli oyun oynuyorsan ikinci el düşünüyorsan 4k civarına arc a750 şuana kadar 1080p de oynatır. İlerde para biriktirir 9070 kovalarsin. Sıfıra b580 de var
dlss in etkisi yoksa herhangi bir sorun vardır herkesde çalışan şey sizde çalışmıyorsa suçu dlss e atmaya gerek yok.rdr2 oynuyorum 20k verdiüğüm 5060 ın dlss inin etkisi yok hatta zararı var.
10 bine zor hocam özellikle 2 ci elde Amd miningli , tamirli vs olma ihtimali fazla. Nvdia tarafı da 0 fiyatına 2 ci el veriyorlar. Kovalaman lazımteşekkür ederim hocam. Monitörüm 2K. İntel ekran kartı düşünmüyorum. Önceliğim AMD, F/P güzel bir öneri gelirse Nvidia.
dlss i köklüyorum kardeşim senin pc nin bilgisayar olduğunu bilmediğinden beri pc işleri ile uğraşıyorum çok yorum yapma. Arkadaşı bi topluca repleyelim size zahmetrdr2 de dlss4 kullanabiliyorsun, ama neyse sen kullanmayi beceremiyosan sat elindeki kartı git 5 yıllık amd kart al kanka saf güç falan anlarsin ya hani![]()
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.Ben şahsen
1 x AMD Ryzen 5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek 38MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci
+ GamePower Mystic ARGB CPU Hava Soğutucusu AMD AM5 / AM4 Uyumlu
Anakart
1 x ASUS Prime B650M-R AMD B650 AM5 Soket DDR5 7200+(OC)MHz mATX Anakart
Ekran Kartı
1 x POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB GDDR6 128Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
Bellek
1 x Patriot Viper Venom PVV516G60C30 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek)
SSD
1 x Team MP33 Pro 1TB 3500/3000MB/s NVMe PCIe Gen3x4 M.2 SSD Disk (TM8FPD001T0C101)
Kasa
1 x James Donkey Helix H800 4xRainbow Fan Temperli Cam 650W 80+ Bronze ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa
İşlemci Soğutucu
1 x Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AM4/AM5 1200p/1700P Uyumlu)
Sistem yaptım güzel oldu
buna gt1060 ver dlss ile 100 fps alsın ağzını açmaz saf gücün ne kadar önemli olduğunu anlayamıyorlar sahte kareler ile oynamak hem psikolojik olarak bile kötü bir şey sadece dlss değil XeSS , dlss , FSR bunların hiç birini açasım gelmiyor.dlss i köklüyorum kardeşim senin pc nin bilgisayar olduğunu bilmediğinden beri pc işleri ile uğraşıyorum çok yorum yapma. Arkadaşı bi topluca repleyelim size zahmet
Sistemden söküp arkadaşın sistemine de taktım dlss açınca bi değişiklik olmuyor. Anlattıkları gibi 100 fps den 200 e cıkmıyor cıksa da 144p oyun oynamak istemiyorum. Karttan memnun değilim nvidiacı için 3060 belki 70 amd ci içinde 6600xt şu an safi zarardır gözümde ben biraz uctum beklentieriminde b sini karşılamadı.dlss in etkisi yoksa herhangi bir sorun vardır herkesde çalışan şey sizde çalışmıyorsa suçu dlss e atmaya gerek yok.