Çözüldü✓ Hangi ekran kartını seçmelıyım

Saf performans için 9070 XT daha iyi. Son driver güncellemeleri ile daha da iyi bir hal aldı. 5070 Ti'ye göre de fiyat avantajı var. 9070 XT daha tercih edilesi bir kart.

Saf performans için 9070 XT daha iyi. Son driver güncellemeleri ile daha da iyi bir hal aldı. 5070 Ti'ye göre de fiyat avantajı var. 9070 XT daha tercih edilesi bir kart.
Bundan dolayı düşünüyordum zaten ve bu teknolojilere sizce değer mi fiyat farkı 10 k fark var aslında

Palit GamingPro 5070 Ti öneririm 41200 TL bandında şuanda ve soğutması gayet iyi.
AMD de wattman ve stuttering sorunları devam ediyor, bütçe 40k ise 5070 Ti kesinlikle daha mantıklı tercih olur

Son düzenleme:
Bundan dolayı düşünüyordum zaten ve bu teknolojilere sizce değer mi fiyat farkı 10 k fark var aslında

Oynadığın oyunlara bağlı. Bende hikâyeli oyunlar oynuyorum ama RT açma ihtiyacı duymadım. Saf güç çok çok yetiyor zaten. 2K Ultra'da bile 6900 XT yetiyor bana.

Şahsen 10K fiyat farkına değmez. 10K'ya başka parçalar alırsın. SSD, RAM yükseltme, klavye, fare, kulaklık vs vs.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,677
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri