Neler Yeni

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,675
İsim
Selim
Hangi marka iyi acaba ucuz olsun sınırsız olsun yeter 30 mbps üstünde olsun yeter
Alt yapıya bağlı ben her zaman turknet kullandım çok memnun kaldım ailemin yeni evine de turknet yapacaktim ama alt yapısı fiber değildi şansa kablonet kendi bağımsız fiber kablosu bagliymiş kablonet geçirdim şuan yeni yeni çıkan firmalar ilk başta ucuza versede ilerleyen zaman da büyük zamlar yapacak hiç birinin kendisine ait baz istasyonu yok alt yapıları da genelde turktelekom üzerinden çekiyorlar

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Alt yapıya bağlı ben her zaman turknet kullandım çok memnun kaldım ailemin yeni evine de turknet yapacaktim ama alt yapısı fiber değildi şansa kablonet kendi bağımsız fiber kablosu bagliymiş kablonet geçirdim şuan yeni yeni çıkan firmalar ilk başta ucuza versede ilerleyen zaman da büyük zamlar yapacak hiç birinin kendisine ait baz istasyonu yok alt yapıları da genelde turktelekom üzerinden çekiyorlar
Turknet başta iyiydi sonra fiyatlara laps laps zami çakmaya başladı ama 1000 mbps için değer iyi alt yapısı kullanıyorum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Arkadaşın altyapısı 66Mbps'ye kadar destekliyormuş, dediğiniz gibi KabloNET gibi ISS'lerin kendi altyapıları var.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Turknet başta iyiydi sonra fiyatlara laps laps zami çakmaya başladı ama 1000 mbps için değer iyi alt yapısı kullanıyorum
Parayı zaten GigaFiber'den kazanıyorlar. Zam yapmaları normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam benim 98mb çıktı türktelekom altyapılı
Diğer ISS'lerin sitelerinde de kontrol edin.

hocam benim 98mb çıktı türktelekom altyapılı
TürkNET'in GigaFiber, ComNET'inde HomePass hizmetlerine de bakın isterseniz. Şansınıza 1000Mbps fiber altyapısı alabilirsiniz.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Parayı zaten GigaFiber'den kazanıyorlar. Zam yapmaları normal.

Diğer ISS'lerin sitelerinde de kontrol edin.

TürkNET'in GigaFiber, ComNET'inde HomePass hizmetlerine de bakın isterseniz. Şansınıza 1000Mbps fiber altyapısı alabilirsiniz.
Giga çok iyi upload ve download eşit ve oyunlarda ping diğer Iss lere göre daha düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
TürkNET'de sabit fiyat var hocam 16Mbps internet için bile 500₺ istiyorlar.

Aynı sorunu ComNET dışında diğer ISS'lerde yaşadım bende. Şans işi bir nevi, TT saha ekibini o zamanki moraline bağlı diyebilirim. :D
Adreside kullandığım ISS'ler sırasıyla GibirNET, Millenicom, TürkNET.
Olabilir, denenerek bulunacak bir şey. Bana da Comnet iyi demişlerdi. Kullanmaya başladığımda iyiydi ancak daha sonra diğer internet sağlayıcılardan çok geçen olunca sunucuları yetmedi ve birkaç gün sürekli paket kaybı yaşadım. Daha sonra bunun telafisini fazladan 3-5 gün internet daha hediye vererek yapmaya çalıştılar vs vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
1000 mbps desteklese 500 değer vermeye +50 TL de 12 ay aktivasyon ücreti
66 için 500 TL çok mu

66 mbps için 500 TL değer mi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
66 için 500 TL çok mu

66 mbps için 500 TL değer mi
Bence çok ama diğer Iss leri incele kampanyalara bak eğer aynı fiyattaysa bence turknet al çünkü istediğin zaman cayarsın taahhutsuz hem o yanı iyi

Çok. O fiyata fiber internetler var.
Kanks o fiyata varda adamın alt yapıda fiber yoksa napacak mecbur alacak birinden VDSL alt yapı gözüküyor adamın

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Bence çok ama diğer Iss leri incele kampanyalara bak eğer aynı fiyattaysa bence turknet al çünkü istediğin zaman cayarsın taahhutsuz hem o yanı iyi

Kanks o fiyata varda adamın alt yapıda fiber yoksa napacak mecbur alacak birinden VDSL alt yapı gözüküyor adamın
O zaman TürkNET'den 50Mbps 500₺'ye alsın.

Altyapısının VDSL olduğunu bende biliyorum, fiyatın uygunluğunu sordu bende aşırı bir fiyat olduğunu anlasın diye fiber internet fiyatlarıyla karşılaştırdım.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
O zaman TürkNET'den 50Mbps 500₺'ye alsın.
Kanks 66 destekliyor ya ortlama 10 15 Mbps fazla internet alabilir diye düşünüyorum benim gigafiber gelmeden önce vdsl alt yapım maks 80 86 mbps destekliyordu verdikleri paket 75 di ben 95 100 mbps internet hızı alıyordum ona rağmen

Top Bottom