Neler Yeni

🔥İndirim Hangi Far Cry 6 sürümünü almalıyım

adonisss

80+
Paketlerde oynanış süresini ciddi arttıran bir eklenti var mı? Ona göre alacağım

dlcler sevilmemiş ve kısa ben far cry 6 yı standart assasins creed valhallayı complete edition olarak aldım en azından dlcler adam akıllı içerik sunuyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Paketlerde oynanış süresini ciddi arttıran bir eklenti var mı? Ona göre alacağım

DLC'leri boş. Oyunun kendisi de iyi değil snip ile kafana vursan yine de ölmüyor çünkü can barı getirmişler. Berbat oyun.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dlcler sevilmemiş ve kısa ben far cry 6 yı standart assasins creed valhallayı complete edition olarak aldım en azından dlcler adam akıllı içerik sunuyor
Zamanında ubisofttan valhallayı 40 liraya almıştım aclere para veresim yok Cyberpunk dlcleri kadar devrimsel değilse standart alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

DLC'leri boş. Oyunun kendisi de iyi değil snip ile kafana vursan yine de ölmüyor çünkü can barı getirmişler. Berbat oyun.
Seri tamamlamsın diye alıyorum hocam ne olursa olsun bu fiyata bir daha bulunmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

adonisss

80+
Zamanında ubisofttan valhallayı 40 liraya almıştım aclere para veresim yok Cyberpunk dlcleri kadar devrimsel değilse standart alıyorum

Seri tamamlamsın diye alıyorum hocam ne olursa olsun bu fiyata bir daha bulunmaz
çöp dlcler standart aldım bende yeterde artar

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,134
İsim
kilan embappe
Bence komple Far cry 6 alma. Far Cry serisinden 3 ya da 5 i oynasam yeter

Oynadıysan bir denemelik alabilirsin.

WhoCares

80+ Gold
far cry 3 den sonra hiç birini oynamadım valla far cry 6 puanlarına baktımda 73 almış ortalama tırt gibi :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,051
Son üye
EmreBLR
Top Bottom