akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,114
dediklerin doğru. son 3 haftadır FNAF ile kafayı yemiş biri olarak söyleyeyimki;Fnaf 2 oyna
Fnaf 1 kolay sadece 4 karakter ( G Freddy varmı hatırlamıyorum varsa 5) var
Fnaf 3 sadece Springtrap seni öldürüyor diğer karakterler sadece seni korkutuyor ve yavaşlatıyor yine kolay oyun
Fnaf 2 ise birsürü şey yapman lazım o yüzden zor,gergin o yüzden bunu öneriyorum
FNAF 1 Kolay, korkutmuyor. 5 Tane char var hepsini durdurması kolay.
FNAF 2 Zor, Gerilimli, Korkunç. çünkü yaklaşık 10 tane karakter var ve hepsi sana saldırıyor (BB Hariç) müzikleri gerilim veriyor.
FNAF 3 hafif korkunç ama kolay. Springtrap var Jumpscare'si 5 para etmez korkutmuyor yani.
FNAF 4 Zor, Zor Zor, Korkunç Korkunç Korkunç, 15TL Verdim hala 1 kere bile oynayamadım Daha menüden germeye başlıyor beni. (belki ben korkağımdır)
bu 4'ü önerim FNAF:SB şimdilik bakma optimizasyon sorunları glitchler v.b şeyler var. FNAF Sister's location da var ama ben ona bakamadım bile (koykuyom). ha UCN Var birde orasıda keyifli doğrusu herşeyi sen ayarlıyorsun bütün her şey senin elinde.
neyse bu kadar yani Pizzeria Simulator'de vardı sanırım ama onun hakkında bir bilgim yok fazla tavsiye veremeyeceğim onun hakkında.
düzenleme yada not artık neyse : bence en iyisi FNAF 2