Öneri Hangi FNAF oyunu daha iyi?

Fnaf 2 oyna
Fnaf 1 kolay sadece 4 karakter ( G Freddy varmı hatırlamıyorum varsa 5) var
Fnaf 3 sadece Springtrap seni öldürüyor diğer karakterler sadece seni korkutuyor ve yavaşlatıyor yine kolay oyun
Fnaf 2 ise birsürü şey yapman lazım o yüzden zor,gergin o yüzden bunu öneriyorum
dediklerin doğru. son 3 haftadır FNAF ile kafayı yemiş biri olarak söyleyeyimki;
FNAF 1 Kolay, korkutmuyor. 5 Tane char var hepsini durdurması kolay.
FNAF 2 Zor, Gerilimli, Korkunç. çünkü yaklaşık 10 tane karakter var ve hepsi sana saldırıyor (BB Hariç) müzikleri gerilim veriyor.
FNAF 3 hafif korkunç ama kolay. Springtrap var Jumpscare'si 5 para etmez korkutmuyor yani.
FNAF 4 Zor, Zor Zor, Korkunç Korkunç Korkunç, 15TL Verdim hala 1 kere bile oynayamadım Daha menüden germeye başlıyor beni. (belki ben korkağımdır)
bu 4'ü önerim FNAF:SB şimdilik bakma optimizasyon sorunları glitchler v.b şeyler var. FNAF Sister's location da var ama ben ona bakamadım bile (koykuyom). ha UCN Var birde orasıda keyifli doğrusu herşeyi sen ayarlıyorsun bütün her şey senin elinde.
neyse bu kadar yani Pizzeria Simulator'de vardı sanırım ama onun hakkında bir bilgim yok fazla tavsiye veremeyeceğim onun hakkında.

düzenleme yada not artık neyse : bence en iyisi FNAF 2

doğru. son 3 haftadır FNAF ile kafayı yemiş biri olarak söyleyeyimki;
FNAF 1 Kolay, korkutmuyor. 5 Tane char var hepsini durdurması kolay.
FNAF 2 Zor, Gerilimli, Korkunç. çünkü yaklaşık 10 tane karakter var ve hepsi sana saldırıyor (BB Hariç) müzikleri gerilim veriyor.
FNAF 3 hafif korkunç ama kolay. Springtrap var Jumpscare'si 5 para etmez korkutmuyor yani.
FNAF 4 Zor, Zor Zor, Korkunç Korkunç Korkunç, 15TL Verdim hala 1 kere bile oynayamadım Daha menüden germeye başlıyor beni. (belki ben korkağımdır)
bu 4'ü önerim FNAF:SB şimdilik bakma optimizasyon sorunları glitchler v.b şeyler var. FNAF Sister's location da var ama ben ona bakamadım bile (koykuyom). ha UCN Var birde orasıda keyifli doğrusu herşeyi sen ayarlıyorsun bütün her şey senin elinde.
neyse bu kadar yani Pizzeria Simulator'de vardı sanırım ama onun hakkında bir bilgim yok fazla tavsiye veremeyeceğim onun hakkında.

düzenleme yada not artık neyse : bence en iyisi FNAF 2
Teşekkür ederim. Ben de tam beleş olan UCN indirdim, onu deneyeceğim. İndirime girince de FNAF2 alacağım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra da FANF: SB almak istiyorum ama önce para biriktirmem lazım kartları satarak falan.

Hikayesi mi var FNAF'ın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunluğa bakarak 2'yi alıyorum o zaman. Benim hatırladığım sadece oturduğumuz yerden kapılar, elektriklere falan bakıyorduk. Hala öyle değil mi? Oturduğumuz yerden tıklayarak oynuyoruz sadece.
evet hikayesi var kitapları falanda var çok net bir şekilde hikayeyi yansıtmıyor daha çok ilgilenenlerin hayal gücüne bırakılmış gibi diyebilirim

Son zamanlarda sürekli ama sürekli FNAF görüyorum. Instagram'da, YouTube'da, Forum'da... Artık bir oynayasım geldi, deneyeyim dedim. Hangi oyunu daha iyi? En korkunç ve uzun süren oyundan en az korkunç ve kısa süren oyununa göre sıralar mısınız? Steam'de 5,60TL var, indirimlerde alabilir miyim?
Hepsini oynadim en zevklisi fnaf 2

Genel olarak fnaf 2 seviliyormuş bence en korkuncu olmasada en zevkli geren oyunlardan biri genelde yorumlara baktığımda çok gereksiz mekaniklerin olduğunu söylerler ama bu oyunu korkunç olmasını sağlıyor. O bişey vardı onu sarıp maske takmak fln.

Geri