Neler Yeni

Hangi gamepad alınmalı ? pc için

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
Bütçe
2000
Bir kere alacağım gamepad'de kesinlikle Hall Effect özelliği olmalı, çünkü bozulmaması benim için önemli. Xbox tuş düzenine sahip olması da gerekiyor. Şu ana kadar bulduğum modeller şunlar:

1. EasySMX X15
    Ürüne Gitmek için Tıklayın
  2. 8BitDo Ultimate 2C
    Ürüne Gitmek için Tıklayın
Başka bildiğiniz modeller varsa lütfen önerin. Sizce hangisini almalıyım? Bir de ConnectGame güvenilir bir site mi?

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
yunus emre
EastSMX X15 şu an kullanmaktayım. Tavsiye eder miyim ederim lakin narin kullanmakta fayda var. Dün sifu oynarken biraz sinirlenip 1 2 kere gamepadi sarstım ve LT tuşunun altındaki yumuşatma süngeri çıktı şu an biraz ses ve basımda hafif değişiklik dışında bir sorun yok. Makro olması işi çok kolaylaştrırıyor. Lakin bu fiyata asla önermem temuda şu an vergisiz 700 küsür kuponla vergi dahil 1000e getirirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçede ben olsam 8bitdo seçerdim.

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EastSMX X15 şu an kullanmaktayım. Tavsiye eder miyim ederim lakin narin kullanmakta fayda var. Dün sifu oynarken biraz sinirlenip 1 2 kere gamepadi sarstım ve LT tuşunun altındaki yumuşatma süngeri çıktı şu an biraz ses ve basımda hafif değişiklik dışında bir sorun yok. Makro olması işi çok kolaylaştrırıyor. Lakin bu fiyata asla önermem temuda şu an vergisiz 700 küsür kuponla vergi dahil 1000e getirirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçede ben olsam 8bitdo seçerdim.
ben de öyle düşündüm benim için en önemlisi dayanaklılık ya biraz daha bakıyım gerçekten böyle dayanıklı bir şey istiyorum xbox 9. nesil bozuldu benim

SHADOW X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oğuzhan
Neden ikinci elden PlayStation 5 Gamepadi almıyorsun?

Top Bottom