Neler Yeni

Hangi Hava Temizleyicisini alıyım ?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Onur Yücel
Bence hava temizleyici yerine hava nemlendirici al hava temizleyiciler pek sağlıklı değil diye duymuştum. Arkadaşımda kullanıyor memnun değilmiş.
Kral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun mesela

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Kral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun mesela
Temizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Onur Yücel
Temizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandım
E 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onu

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
E 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onu
hocam bende zaten alınmaması gerektiğini savunuyorum

Ares Blackrosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Ares Blackrosa
Xiaomi olanını kullanıyorum da hava temizleyiciler bir işe yaramıyor bence, vantilatör olarak kullanıyorum artık sıcaklarda :D
Ben ortamdaki tozları çekmesi için almıştım ama öyle aman aman bi çekiş gücü olmuyor.

sanwas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence hava temizleyici yerine hava nemlendirici al hava temizleyiciler pek sağlıklı değil diye duymuştum. Arkadaşımda kullanıyor memnun değilmiş.
kardeşim uyurken rahat nefes alamıyor onun için alacağım

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,100
İsim
.
Top Bottom