sanwas
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 5000
şu iki ürün arasında kaldım veya başka önerdiğiniz ürün var mı
Arkadaşım Xiaomi olanını kullanıyor gayet memnun Philips de üzmez diye düşünüyorumşu iki ürün arasında kaldım veya başka önerdiğiniz ürün var mı
Bence hava temizleyici yerine hava nemlendirici al hava temizleyiciler pek sağlıklı değil diye duymuştum. Arkadaşımda kullanıyor memnun değilmiş.şu iki ürün arasında kaldım veya başka önerdiğiniz ürün var mı
Kral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun meselaBence hava temizleyici yerine hava nemlendirici al hava temizleyiciler pek sağlıklı değil diye duymuştum. Arkadaşımda kullanıyor memnun değilmiş.
Temizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandımKral farkları ne bir de ne işe yarıyor bunlar bazılarında görüyorum dysonun falan var tozu mozu çekiyor sanırım o tamam da direkt olarak nasıl etkisini görüyorsun mesela
E 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onuTemizlenmesi yapılmadığında veya çok uzun süre kullanımda Bronşit falan filan yapıyormuş bende inandım
hocam bende zaten alınmaması gerektiğini savunuyorumE 22 yıldır hava temizleyicisi olmadan yaşıyoruz Allaha şükür yok bronşit veya bir öksürme tıksırma problemi. Toza alerjisi olanlar için iyi olabilir ama normal adama ne gibi bir fayda sağlayacak anlamadım onu
Philipsşu iki ürün arasında kaldım veya başka önerdiğiniz ürün var mı
hocam onun için hava temizleyici değil hava nemlendirici almanız lazım zatenkardeşim uyurken rahat nefes alamıyor onun için alacağım
Xiaomi en iyisivar mı önerdiğin hava nemlendiricisi