Neler Yeni

Hangi hikayeli oyuna girişmeliyim

Reaksiyon skoru
20
Ekran görüntüsü 2025-05-05 221014.webp

Ekran görüntüsü 2025-05-05 221026.webp

Hepsinden ayrı ayrı zevk aldım gerçektende çok epik oyunlar. Sizce ne oynamalıyım? RDR1 e girişmeyi düşünüyorum. Metroyada devam edebilirim. Hatta Alan Wake serisine bile girişebilirim. Ne önerirsiniz?

çok hikayeli bir oynamak isterseniz detroit öneririm hikaye çok umrumda değil derseniz de elden ring oynamanızı öneririrm.

a plague tale serisi başla 2 bölüm var hikaye çok güzel grafikler mekanikde güzel ço kfarklı bir oynanışı var

Dying Light 1 den başlamanı öneririm. Oynanış ve hikaye açısından güzel. detaylı bir inceleme istersen paylaşabilirim.

çok hikayeli bir oynamak isterseniz detroit öneririm hikaye çok umrumda değil derseniz de elden ring oynamanızı öneririrm.
Eklere göz atmanız için koymuştum:D Detroit oynadım.Konunun başlığıda zaten hikayesini oynamak istediğim bir oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dying Light 1 den başlamanı öneririm. Oynanış ve hikaye açısından güzel. detaylı bir inceleme istersen paylaşabilirim.
Ekler gözükmüyormu? onuda oynadım

Eklere göz atmanız için koymuştum:D Detroit oynadım.Konunun başlığıda zaten hikayesini oynamak istediğim bir oyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler gözükmüyormu? onuda oynadım
he görmemişmi ya

witcher 1 2 3 tabii ki

Battlefield 1 hikaye modunu oynayabilirsin kısa ama film tadında baya güzel sahneleri var. Beyond Two Soul, Crysis Serisi, Days Gone, Hellblade Serisi, Horizon Serisi, Mafia Serisi, Metro Serisi ve Tomb Raider Serisi aklıma gelenler.

Geri