Neler Yeni

Yardım Hangi internet sağlayıcı, neden?

Milleni.com 100mbps = 125tl
Gibirnet 100mbps = 110tl
Comnet 100mbps = 109tl
Netspeed 100mbps = 134tl
VDSL altyapı ile kullanacağım şuan aktif türknet kullanıcısıyım fiyatlardan dolayı aynı altyapıdan başka bir internet sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca aynı altyapıdan farklı bir internet sağlayıcısına geçince aynı internet hızını alır mıyım? cevaplarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Gibirnet 100mbps = 110tl
Comnet 100mbps = 109tl
Netspeed 100mbps = 134tl
VDSL altyapı ile kullanacağım şuan aktif türknet kullanıcısıyım fiyatlardan dolayı aynı altyapıdan başka bir internet sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca aynı altyapıdan farklı bir internet sağlayıcısına geçince aynı internet hızını alır mıyım? cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam firma olarak bir şey diyemem lakin altyapı ve port alacaktır. Sadece iss değişiyor. Aynı hızda kullanmaya devam edeceksinizdir büyük ihtimal. Onunda dışında sizin gibi fiyat artışından dolayı başka iss geçenler netspeed veya millenicom a geçtiler. Comnet ve gibire geçeni pek görmedim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır. Teşekkür ederim.
Hocam firma olarak bir şey diyemem lakin altyapı ve port alacaktır. Sadece iss değişiyor. Aynı hızda kullanmaya devam edeceksinizdir büyük ihtimal. Onunda dışında sizin gibi fiyat artışından dolayı başka iss geçenler netspeed veya millenicom a geçtiler. Comnet ve gibire geçeni pek görmedim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Millenicom.

Müşteri temsilcisi ile görüşmek çok basit. Yakından takip ediyorlar. En ufak sıkıntıda yardımcı oluyorlar. Bu yüzden Millenicom'u öneririm.

100 MBPS internet kullanıyorum.
93,6 / 7,7 alıyorum. İnternet kablosu yeni de değil.
(Alt yapım 100 MBPS destekliyor.)

Rookie Forumer

80+ Bronze
Gibirnet 100mbps = 110tl
Comnet 100mbps = 109tl
Netspeed 100mbps = 134tl
Türknet Öneririm Hocam Tahüt Yok Ve Şuanda Ülkenin En İyi İnternet Sağlayıcısı Bence

türknet sitesinden veya uygulamasından kendi davet kodunuzu alıyorsunuz hocam. daha sonra arkadaşınıza yollayıp o kodu kullanarak internet üzerinden başvuru yaptırıyorsunuz. en basit haliyle bu. böyle biliyorum.
uğraşma diye hocam :)

hocam bir sorum olacaktı size madem türknet kullanıyorsunuz , şu arkdaşanı getir olayı nasıl oluyor ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,563
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Akanzaii06

80+ Bronze
Gibirnet 100mbps = 110tl
Comnet 100mbps = 109tl
Netspeed 100mbps = 134tl
Hocam bende aynı düşüncedeyim. millenicom da tahahhütlü fiyatlar daha pahalı tahahütsüze göre anlayamadım. Bana netspeed ile millenicom daha sıcak geliyor. Comnet biraz çöp gibi aradım telefonlarını 10:00-18:00 arası arayabilirsiniz diyor. Netice itibariyle millenicom yada netspeed e geçiş sağlasak onlarda fiyat yükseltirse turknet gibi ozaman ne olacak. Ben önceden tahahüt verince özgürlüğüm kısıtlanmış hissediyordum ve o yüzden tahahhütsüz turkneti kullandım, şimdi ise enflasyon ve zamlar sebebi ile tahahütlülerde mantıklı gelmeye basladı:cautious:
Mesaj otomatik birleştirildi:

TURKNET bu zamlardan sonra bence çooook müşteri kaybedecek acaba haberi var mı? ya da umrunda mı ?

Top Bottom