Furkan Aşıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablonet yaziyorum milenicom cikiyor aynilar mikablonet filanda mı yok genelde o şirektlerde telekomun altyapısını kullanıyor
Kablonet yaziyorum milenicom cikiyor aynilar mikablonet filanda mı yok genelde o şirektlerde telekomun altyapısını kullanıyor
Nazar değmesin.İşte neden öyle bilmiyorum 70 lira ödüyorum 24 e 4 sabit hiç inmiyor ama arkadasım 98 lira ödediği halde kötü
hayır merkeze yakın bir yerdeyseniz vardır büyük bir ihtimalKablonet yaziyorum milenicom cikiyor aynilar mi
Ara sıra sıkıntılar yaşasam da TürkNet abi. Seni iki yıl esir almıyo istediğin zaman iptal et ve altyapına göre internet geliyo adam akıllı.
[/Qadiyaman da yok kardesim
İnşAllah herkesin interneti iyi olur kimsede sorun olmaz can yakıyor çünküNazar değmesin.
Eve internet cekmeyi düşünüyorum hangi saglayici daha iyi memleket adıyaman bu arada
Adiyamanda kablonet yokhayır merkeze yakın bir yerdeyseniz vardır büyük bir ihtimal
Adiymanda var mi millenicom aratiyorum adres hata veriyorTurknet önerilmiş fakat ben kesinlikle müşteri hizmetleri olmayan bir firmayı öneremem.
Taahütsüz olarak Millenicom firmasına yönelebilirsin. TurkTelekom ve Turkcell alt yapısından adresine hangi hat uygunsa onu veren müşteri hizmetleride üst düzey olan bir firmadır.
Sorunsuz bir sekilde 1 senedir kullanmaktayım. @Furkan Aşıcı
Ben Adıyaman'da olup olmadığını açıkçası bilmiyorum. Ama Turkcell ve Turktelekom alt yapısı olan heryerde olan bir firma.Adiymanda var mi millenicom aratiyorum adres hata veriyor