Neler Yeni

Yardım Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
ENES KARAKOYUN
Merhaba arkadaşlar evime internet bağlatmak istiyorum köyde yaşıyorum turknetin beyanına göre altyapim maks 73 megabit download 8 megabit upload destekliyor. Altyapı turktelekomun altyapısı. Kimden interneti almamı önerirsiniz veya mağdur olduğunuz ve önermediğiniz firmaları nedenleri ile yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

PxMiNiK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Uğur
valla hangi operatörü kullanırsan kullan sana türktelekomun alt yapısından getiricek türk netin sunduğu hızlarıciddi anlamda alan kimseyi göremedim ayrıca sadece hafta içi 9-17 saatleri arasında müşteri hizmetleri var fiyatıda yeni kullanıxcılar için yüksek ama şöyle bir açıdan sana uygun gelicek her hangi fiyatlı bir internet de iyi olacaktır eğer modem alabilirim dersen türknetin annlaşmalı modemi ile yüksek hızları birtek türknet sunar bilgin olsun

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Merhaba arkadaşlar evime internet bağlatmak istiyorum köyde yaşıyorum turknetin beyanına göre altyapim maks 73 megabit download 8 megabit upload destekliyor. Altyapı turktelekomun altyapısı. Kimden interneti almamı önerirsiniz veya mağdur olduğunuz ve önermediğiniz firmaları nedenleri ile yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
4 Yıldır Türksat Kablonet Kullanıyorum 2 Yıllık Tekrar Sözleşme Yaptım 6 Yıl Olacak 100 Mbps Dowland 20 Mbps Upload Paketi Kullanıyorum Tam Hız Veriyor Müşteri Hizmetleri De İyi Turkcell'den Sonra En İyisi Bence Ama Türkcell Gereksiz Pahalı Dün Herhalde Technopath Video Yayınlamıştı İnternet Sağlayıcıları Hakkında Speedtest Raporlarına Göre Türksat 1 Ve 2'ci Sırada

121709

80+ Silver
Türknet olabilir.

Jukac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Redburne
4 Yıldır Türksat Kablonet Kullanıyorum 2 Yıllık Tekrar Sözleşme Yaptım 6 Yıl Olacak 100 Mbps Dowland 20 Mbps Upload Paketi Kullanıyorum Tam Hız Veriyor Müşteri Hizmetleri De İyi Turkcell'den Sonra En İyisi Bence Ama Türkcell Gereksiz Pahalı Dün Herhalde Technopath Video Yayınlamıştı İnternet Sağlayıcıları Hakkında Speedtest Raporlarına Göre Türksat 1 Ve 2'ci Sırada
Merhaba online oyunlarda pinginiz nasıl Kablonet'te? Valorant TR/EU, CSGO, LoL vs.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
GIBIRNet önerebilirim, teklemez yolda bırakmaz :)

etnetalw

80+ Bronze

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,559
İsim
Cengiz
Merhaba online oyunlarda pinginiz nasıl Kablonet'te? Valorant TR/EU, CSGO, LoL vs.
Ping değeri; santral'e olan mesafe Ping attığınız veya oyunlarda bağlandığınız illerdeki ISS'lere bağlıdır.
Örneğin CS:GO serverları çıkış olarak istanbul'da ise istanbula ping atarsınız Ne kadar kısa mesafe o kadar az ping gibi düşünün. Ben mersindeyim bulunduğum bölgeye santral 199 metre o yüzden cs de ortlama 70 valoda istanbul sunucusunda ortalama sabit 30 ping alıyorum şehirden şehire trafodan trafoya göre değişiklik gösteriri gene

etnetalw

80+ Bronze
Ping değeri; santral'e olan mesafe Ping attığınız veya oyunlarda bağlandığınız illerdeki ISS'lere bağlıdır.
Örneğin CS:GO serverları çıkış olarak istanbul'da ise istanbula ping atarsınız Ne kadar kısa mesafe o kadar az ping gibi düşünün. Ben mersindeyim bulunduğum bölgeye santral 199 metre o yüzden cs de ortlama 70 valoda istanbul sunucusunda ortalama sabit 30 ping alıyorum şehirden şehire trafodan trafoya göre değişiklik gösteriri gene
Yanlış bilgi, kendisi pop ve saha dolabı mesafesine göre ping fark eder demiştir. Asıl peering,ıx ile yonlendirmelerdeki iss firmaların yurtdışı bağlantıları ile bu değer değişmektedir. Comnet retn,türktelekom ntt,arelion,fixnet netix süperonline level3,turknet fastly. Vb sağlıyıcılar ile ulaşmakta bu yurtdışı kapasite yonlendirme ile bu ping değişmekte her sağlıyıcı aynı pingi sunmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom