Neler Yeni

Yardım Hangi İnternet Servis Sağlayıcı

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
Antalya’da yaşıyorum. Bulunduğum binada turktelekom ve kablonet kutusu var. Türk Telekom 1000 mbps hız aliyorum ancak taahhütüm bitti ve yeni fiyatları çok pahalı olduğu için yeni bir iss ye geçme planım var. Diğer issler max kaç hız veriyor bilmiyorum ama 1000 mbps pek kullanmadığım bir internet için mantıksız geliyor o yüzden 100 veya 200 mbps düşünüyorum.

Fiyatı çok yüksek olmayan ama bana hiçbir sorun çıkarmayacak yeni bir iss önerebilir misiniz ? TurkNet daha önceki dönemde memnundum. Millenicom gibirnet tarzı şeylere karşı ön yargım var biraz bu ön yargılarda haklı mıyım haksız mıyım? Kablonet pahalı görünüyor. Kararsız kaldım.

zPastwL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
1731235884961.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

türknet kullanıyorum 1000mbps altyapı var + pcye Cat7 ethernet kablosu kullanıyorum hız bu civarlarda geziniyor

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Birol Olcaytürkan
Alıntıyı görüntüle

türknet kullanıyorum 1000mbps altyapı var + pcye Cat7 ethernet kablosu kullanıyorum hız bu civarlarda geziniyor
Sen yanlış anlamışsın, arkadaşın Turknet altyapısı yok o yüzden senin 1 gbit hız tarifesini alamaz. Daha önce Türk Telekom altyapısı üzerinden Turknet kullanmış.

Antalya’da yaşıyorum. Bulunduğum binada turktelekom ve kablonet kutusu var. Türk Telekom 1000 mbps hız aliyorum ancak taahhütüm bitti ve yeni fiyatları çok pahalı olduğu için yeni bir iss ye geçme planım var. Diğer issler max kaç hız veriyor bilmiyorum ama 1000 mbps pek kullanmadığım bir internet için mantıksız geliyor o yüzden 100 veya 200 mbps düşünüyorum.

Fiyatı çok yüksek olmayan ama bana hiçbir sorun çıkarmayacak yeni bir iss önerebilir misiniz ? TurkNet daha önceki dönemde memnundum. Millenicom gibirnet tarzı şeylere karşı ön yargım var biraz bu ön yargılarda haklı mıyım haksız mıyım? Kablonet pahalı görünüyor. Kararsız kaldım.
Senin konuya gelirsek ben Comnet öneriyorum. En uygun fiyatlı güvenilir iss bana göre onlar. Ben evde gigafiber olduğu için Turknet kullanıyorum ama iş yerinde Türk Telekom altyapısı VDSL 100 mbit olduğu için Comnet kullanıyorum ve çok memnunum. Comnet'in yıllık peşin ödeme seçeneği de var daha uygun fiyatlı oluyor ve gelebilecek zamlardan etkilenmiyorsun. 100mbit aylık 299 TL yıllık peşin ödeme de aylık 269 TL oluyor. 200 mbit ise aylık 529 TL yıllık peşin ödeme de aylık 459 TL. Unutma dünyada sorunsuz iss yok. Benim memnun olduğum iss'den sen şikayet edebilirsin. Senin memnun olduğun Turknet'den memnun olmayan da çok kişi var. Açıkçası Türk Telekom altyapısı olan Turknet'i tek fiyat politikası yüzünden çok pahalı bulduğum için önermiyorum. Turknet sadece kendi gigafiber altyapısı üzerinden kullanışlı ve uygun fiyatlı.

Son düzenleme:

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Sinan
Yıllardır kablonet kullanıyorum çok ufak sorunlar yaşadım ama en ufak sorunda dahi evime gelip müdahale etmeleri 2 saatten fazla sürmedi.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Görkem
hocam ahmetnet mehmetnet huseyinabilerinnet gibi firmalara bulaşmadan
bölgende sana istediğin hızları verebilecek

taahütsüz firmalardan
comnet millenicom netspeed gıbırnet gibi firmalardan fiyatı ucuz olanı dene
baktın sıkıntı var diğer ucuza geç

senin bulunduğun ilçeden biri bile bir tavsiye verse
başka mahallelerde iseniz bile aynı kalitede hizmet alamayabiliyorsun

bu yüzden fiyat performans odaklı deneme yöntemine başvur

önyargıya gelirsek
herşeyden şüphe duymamakla beraber önyargıların doğrultusunda araştırma yapmak iyidir ama
bazen şans vermek te gerekir

senin çok zarar edebileceğin bir durum yok taahüt olmadığı için

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT

superonline bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,200
Üyeler
160,045
Son üye
emirhankyg
Top Bottom