Şu zamanda taahhüt vermek pek akıllıca gelmiyor. Bunun sıkıntısını çok yaşadım. Kendi bulunduğum yerde "göknet" diye bir firma var Allah bildiği gibi yapsın. 2 yıl taahhüt verdim. İlk yıl sorunsuz kullandım. Ancak 2. yılımın içerisinde hız düşüklüğü, sürekli internette kopmalar, 3-4 gün gelmemeler gibi sorunlar yaşadım. Ve doğru düzgün ne çözüm ne sorumlu bulabildim. Sana en büyük tavsiyem apartmandaki komşularınla görüş. Rica et hız testi yap kullandıkları internet sağlayıcılarını öğren. Ve istişare yap. Sana en çok fayda sağlayabilecek hangisi ise onu kullan. Ama benim naçizane tavsiyem kesinlikle taahhüt zorunluluğu olmayan firmayı kullan.
Türknet ve Millenicom bunları bir araştır derim. Hatta türknetin kendi sayfasından bulunduğun evin adresinin alabileceği maksimum internet hızını gösteriyor. Oradan alt yapı sorgulamanı yap. Arkadaş referans koduyla 1 ay sen 1 ay arkadaşın ücretsizde kullanabilir. Beğenmezsen sorun yaşarsanda taahhüt zorunluluğu olmadığından sözleşmeyi fesih edersin olur biter