Metaxa
80+ Bronze
Dahası
Alttaki ne işe yarıyor?Alıntıyı görüntüle
bu ikisini kullanıyorum sadece
Alttaki ne işe yarıyor?Alıntıyı görüntüle
bu ikisini kullanıyorum sadece
laptopun sesi az gelmiyor ama bazı youtube videolarındaki insanlar mikrofon kullanmadıgı icin sesi az geliyor o eklenti de yukseltmeyi saglıyoAlttaki ne işe yarıyor?
Chrome için hangi uzantıları önerirsiniz?
hocam allah razı olsunAlıntıyı görüntüle
Ben bunları kullanıyorum.
Adguard: reklam engelleyici
aha music: tarayıcıda açık olan müziği buluyor (shazam gibi)
hover zoom: fareyi herhangi bir resmin üstünde 2-3 saniye tutarsan resmi yada videoyu büyütüyor
picture in picture: video izlerken videoyu küçük pencere yapıp ekranın istediğin bir yerine koyabiliyorsun
idm: video filan indirme
purple ads: twitch reklam engelleyici
Ben Dedenizim önceden kalkmasaydı explorer kullanıyordum sonra edge kullanmaya başladım.Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz? Ankette işaretledikten sonra lütfen NEDENİ ile birlikte aynı zamanda mesaj olarak da konu altına yazın.
Örnek mesaj:
"Brave kullanıyorum. Çünkü yerleşik reklam engelleyicisi, TOR uzantısı ve Web3 gibi yenilikçi özelliklere sahip."
Gizliliği bu kadar takıyorsanız tuşlu telefon öneririm. Günümüzde verilerimizi kullanmayan şirket yok.hangi telefon önerirsiniz gizlilik için
iyi olur sag olBugün eğer üşenmezsem Edge'in özelliklerini anlattığım bir konu açacağım. O zaman anlarsın. @Berkyozclk
android ile ilgili vurgu yapmışsın o yüzden sordum yoksa bende biliyorum neyin ne olduğunuGizliliği bu kadar takıyorsanız tuşlu telefon öneririm. Günümüzde verilerimizi kullanmayan şirket yok.
Şu anki Edge bambaşka. Ben nerden baksan 1 yıldır veya daha öncesinden Edge kullanıyorum ve aşırı iyi. Edge'den önce Brave kullanıyordum.Opera ama son zamanlarda edgeye geçen çok kişi gördüm özellikle yayıncılarda baya iyi özellikleri vardı ama geçmişten kalma microsoftun kendi tarayıcılarına karşı bir ön yargı var
Android, Google'ın olduğu için ona vurgu yaptım. iOS'un da farkı yok.android ile ilgili vurgu yapmışsın o yüzden sordum yoksa bende biliyorum neyin ne olduğunu