Neler Yeni

Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz, neden?

Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz?

• Microsoft Edge

• Google Chrome

• Brave

• Opera GX

• Vivaldi

• Firefox

• Safari

• Diğer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Chrome için hangi uzantıları önerirsiniz?
1699355199634.png

Ben bunları kullanıyorum.
Adguard: reklam engelleyici
aha music: tarayıcıda açık olan müziği buluyor (shazam gibi)
hover zoom: fareyi herhangi bir resmin üstünde 2-3 saniye tutarsan resmi yada videoyu büyütüyor
picture in picture: video izlerken videoyu küçük pencere yapıp ekranın istediğin bir yerine koyabiliyorsun
idm: video filan indirme
purple ads: twitch reklam engelleyici
volume: sayfadaki ses yükseltme aracı

Berkyozclk

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Ben bunları kullanıyorum.
Adguard: reklam engelleyici
aha music: tarayıcıda açık olan müziği buluyor (shazam gibi)
hover zoom: fareyi herhangi bir resmin üstünde 2-3 saniye tutarsan resmi yada videoyu büyütüyor
picture in picture: video izlerken videoyu küçük pencere yapıp ekranın istediğin bir yerine koyabiliyorsun
idm: video filan indirme
purple ads: twitch reklam engelleyici
hocam allah razı olsun

Aykut D.

80+ Gold
Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz? Ankette işaretledikten sonra lütfen NEDENİ ile birlikte aynı zamanda mesaj olarak da konu altına yazın.

Örnek mesaj:

"Brave kullanıyorum. Çünkü yerleşik reklam engelleyicisi, TOR uzantısı ve Web3 gibi yenilikçi özelliklere sahip."
Ben Dedenizim önceden kalkmasaydı explorer kullanıyordum sonra edge kullanmaya başladım.

BabaVoss7

80+ Silver
chrome abi. gerek yılların getirdiği alışkanlık gerek kullanış açısından bence hala bir numara. uzantı desteği ayrı güzel zaten değilse bile 3-4 farklı cihaz kullanıyorum senkronizasyonu güzel. diğerlerindede elbet vardır ama dediğim gibi alışkanlık basitlik. telefondan linki direkt pcye yolla diyom pcde açılıyor bu bile yeter yani. geçmişte bişeymi bulucam dışardamıyım telefondan bul. herşeyi geçtim bütün şifreler siteler filan senkronize unuttğum şifrelere burdan bakıyorumö bildiğin. bi süre operada kullandım 2 cihazda. aynı verimi alamadım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bugün eğer üşenmezsem Edge'in özelliklerini anlattığım bir konu açacağım. O zaman anlarsın. @Berkyozclk

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Opera ama son zamanlarda edgeye geçen çok kişi gördüm özellikle yayıncılarda baya iyi özellikleri vardı ama geçmişten kalma microsoftun kendi tarayıcılarına karşı bir ön yargı var

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Furkan Enes Kaplan
Gizliliği bu kadar takıyorsanız tuşlu telefon öneririm. Günümüzde verilerimizi kullanmayan şirket yok.
android ile ilgili vurgu yapmışsın o yüzden sordum yoksa bende biliyorum neyin ne olduğunu

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Opera ama son zamanlarda edgeye geçen çok kişi gördüm özellikle yayıncılarda baya iyi özellikleri vardı ama geçmişten kalma microsoftun kendi tarayıcılarına karşı bir ön yargı var
Şu anki Edge bambaşka. Ben nerden baksan 1 yıldır veya daha öncesinden Edge kullanıyorum ve aşırı iyi. Edge'den önce Brave kullanıyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom