hangi internete geçmeliyim

alex jensen

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,852
arklar vodafone paketim 1 ay sonra falan biticekmiş 20mbps 6upload a 107tl ödüyoduk 2.ay olduğu için şimdi bu bitince hangi sağlayııcıya geçmeliyim ailemi ikna etmem için yorumlarınız önemli

Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

arklar vodafone paketim 1 ay sonra falan biticekmiş 20mbps 6upload a 107tl ödüyoduk 2.ay olduğu için şimdi bu bitince hangi sağlayııcıya geçmeliyim ailemi ikna etmem için yorumlarınız önemli
millenicom'u çok öneriyorlar

Her siteden altyapını araştır. Ben Millenicom kullanıyorum ve öneriyorum.

mi
Her siteden altyapını araştır. Ben Millenicom kullanıyorum ve öneriyorum.
llenicom 70 destekliyor altyapı diyor daha buraya yeni fiber geldi 35mbps 85tl 100mbps 110 tl ortası yokmu bunun 50 mbps fln

aga yokki ben 50 istiyom 35mbps 85tl çokta iyi değil gibi
1615917768538.png

En iyisi bu.

Kablonet 50 mpbs +sinema paketi + televizyon paketi + modem 100 tl bunu beğenmedi

Geri