Neler Yeni

Hangi interneti almalıyım ( bol şikayet içerir)

Arda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Işıklı
Bundan tam 20 gün önce türknete arıza kaydı oluşturdum. İnternet hızım düşük diye . 2 kere arıza kaydını kapattillar bizim yapabileceğimiz bir şey yok diye . Geçen sene türknete geçerken 14 megabit hız diyordu. Şuan diyolar ki maks 4 . Şaka gibi . Neyse sonra 3. Defa açtım ve bir sorun olduğunu inceleme yapacaklarını söylediler . Günler geçti türknetten bı genç oğlan geldi . Eve gelen hızı ölçtü 3.83 dedi bizim yapabileceğimiz bir şey yok zaten sizin hızınız düşük dedi . Biz Türk Telekoma bildiricez onlar ilgilenecek artık altyapı değişikliği mi yaparlar bilemem . Tabi çok sinirlendim adama sövüyorum içimden . Sonra kesilmeler başladı. Abartısız söylüyorum günde 50 kereden fazla hatta belki 90 falandır . İptal işlemini e-faks ile başlattım . Dedim madem onların yapabileceği bir şey yok madem Telekom ilgilenecek Türk Telekoma gecmeyi düşünüyorum . Maalesef ki Superonline a da sordum vodefone da sordum türk Telekom millenicom hepsine sordum . Hepsi 8 diyor başka bir şey demiyor
1 - Hangi internete gecmeliyim ( müşteri hizmetleri olan ve saha ekipleri hızlı olan biri olsun )
2 - Bu altyapıyı nasıl değiştirebilirim arttırabilirim 16 bile değil 8 ya

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Dostum istersen bir bak genel olarak türknette mh şikayetleri oluyor ama ben millenicomda yaşamadım şimdiye kadar aradığım zaman kolayca ulaşabildim ve yardımcı olundu.
Altyapı için de Türk Telekoma dilekçe vermeniz lazım ama 3 5 dilekçe ile olacak şey değil biraz çok talep olması lazım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Altyapınızı siz arttıramazsınız. ExtraNet'ten sorgulayın bakalım kaç mbps alıyorsunuz.

Arda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arda Işıklı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Not : Adamlar kesilme sorununu nerdeyse 1 hafta oldu çözemediler :D Her gün 1 mesaj gönderiyorlar o da eKiPleRimiZ çaLışMaya deVam ediyor . GünClellme olduğunda size bildireceğim . Yalan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapınızı siz arttıramazsınız. ExtraNet'ten sorgulayın bakalım kaç mbps alıyorsunuz.9 diyo kanka . Valla deli olacam artık . Diyorum ya kime sorsam 8 - 9 diyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

EmirGkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Sorun dslamdadır veya en yakın dslam çok uzaktadır türknetin yapabileceği bişey yok türk telekoma arıza kaydı açtırın

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Bundan tam 20 gün önce türknete arıza kaydı oluşturdum. İnternet hızım düşük diye . 2 kere arıza kaydını kapattillar bizim yapabileceğimiz bir şey yok diye . Geçen sene türknete geçerken 14 megabit hız diyordu. Şuan diyolar ki maks 4 . Şaka gibi . Neyse sonra 3. Defa açtım ve bir sorun olduğunu inceleme yapacaklarını söylediler . Günler geçti türknetten bı genç oğlan geldi . Eve gelen hızı ölçtü 3.83 dedi bizim yapabileceğimiz bir şey yok zaten sizin hızınız düşük dedi . Biz Türk Telekoma bildiricez onlar ilgilenecek artık altyapı değişikliği mi yaparlar bilemem . Tabi çok sinirlendim adama sövüyorum içimden . Sonra kesilmeler başladı. Abartısız söylüyorum günde 50 kereden fazla hatta belki 90 falandır . İptal işlemini e-faks ile başlattım . Dedim madem onların yapabileceği bir şey yok madem Telekom ilgilenecek Türk Telekoma gecmeyi düşünüyorum . Maalesef ki Superonline a da sordum vodefone da sordum türk Telekom millenicom hepsine sordum . Hepsi 8 diyor başka bir şey demiyor
1 - Hangi internete gecmeliyim ( müşteri hizmetleri olan ve saha ekipleri hızlı olan biri olsun )
2 - Bu altyapıyı nasıl değiştirebilirim arttırabilirim 16 bile değil 8 ya
kuzenim türktelekoma 150 tl verdi türktelekom altyapısını adsl den vdsl yaptılar şuan 50mbps ye 150 tl veriyo 2yıl tahhüdlü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,916
Üyeler
168,214
Son üye
nesli111213
Top Bottom