önce kablonet altyapısı var mı bir onu test et sitesinden, yoksa devamEvde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?
Hocam altyapının kalitesine göre çok fark ediyor. Benim kullandığım altyapı 5 yıllık ve 5 yıldır türk telekom kullanıyorum ve çok memnunum.Bende Türk Telekom kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Uydunet bağlatsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?![]()
Memnun değilim pek ama başka alternatif var mı emin değilim daha kötü olmasın sonra700TL 100mbps içinse normal bir fiyat gibi görünüyor. Memnunsanız yenileyebilirsiniz, malum pek de alternatifiniz yok.
Taahhütlü arıyorsanız ve sadece tt altyapısı varsa pek bir seçeneğiniz yok. Farklı bir firmadan alsanız bile aynı altyapıyı kullanacak.Memnun değilim pek ama başka alternatif var mı emin değilim daha kötü olmasın sonra![]()
Yani en mantıklısı TT den devam et başka yere geçme mi diyorsunuz?Taahhütlü arıyorsanız ve sadece tt altyapısı varsa pek bir seçeneğiniz yok. Farklı bir firmadan alsanız bile aynı altyapıyı kullanacak.