Hangi interneti almalıyım?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
789
Evde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?

100mbit taahhütsüz başka bağlat, emin ol 1000mbit alan kimsenin mesela benim ne başım göğe erdi ne de dertten kurtuldu. 1 hafta oldu bağlattığım 3 gün internet sorunu yaşadım, şu anda da test yapıyorum 90mbit çıkıyor arıycam tekrar. Sürekli tt ile uğraşıyorum.

700TL 100mbps içinse normal bir fiyat gibi görünüyor. Memnunsanız yenileyebilirsiniz, malum pek de alternatifiniz yok.

Bende Türk Telekom kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Uydunet bağlatsam bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? 🤔

Evde Türk Telekomun Fiber altyapısı var başka yok. Normalde Türk Telekom kullanıyorum ama taahhüt bitmiş yeni taahhüt yaparsan 700TL diyorlar sizce ne yapayım?
önce kablonet altyapısı var mı bir onu test et sitesinden, yoksa devam

Türk telekom fiber kullanıyorum 1Gbit. Yani 1 gün bile sorun yaşamadım. Bölge bölge değişiyor galiba.

700TL 100mbps içinse normal bir fiyat gibi görünüyor. Memnunsanız yenileyebilirsiniz, malum pek de alternatifiniz yok.
Memnun değilim pek ama başka alternatif var mı emin değilim daha kötü olmasın sonra 😀

Memnun değilim pek ama başka alternatif var mı emin değilim daha kötü olmasın sonra 😀
Taahhütlü arıyorsanız ve sadece tt altyapısı varsa pek bir seçeneğiniz yok. Farklı bir firmadan alsanız bile aynı altyapıyı kullanacak.

Taahhütlü arıyorsanız ve sadece tt altyapısı varsa pek bir seçeneğiniz yok. Farklı bir firmadan alsanız bile aynı altyapıyı kullanacak.
Yani en mantıklısı TT den devam et başka yere geçme mi diyorsunuz?

Geri