alıcaksan 2.el xs max al ekran kalitesi çok daha iyi 11den hem kamerasıda gayet iyi iphone 14e kadar götürür çıkarsa tabiönerir misin sıfır 11 de alabilirim indirimlerde vs ama xs satışı durduruldu sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iphone xs max vs iphone 11 hangisi alınır peki
boyutu nasıl fiyatı kesin miYaa açıkçası bence hiçbiri SE zaten bataryadan dolayı diğer hepsininde 2. yılı dolucak Eylülde yani o Apple servisne ulaşamayacaksınız ben yerinizde olsam gelecek ay çıkacak olan S21 FE yi beklerdim (6000TL)
Eğer ekrana önem çok fazla veriyorsanız XS MAX derim, onun haricinde 11 daha iyi olduğunu düşünüyorum.önerir misin sıfır 11 de alabilirim indirimlerde vs ama xs satışı durduruldu sanırım
iphone xs max vs iphone 11 hangisi alınır peki
pekii 1 yıl içinde yeni bir iPhone çıkacak mı çıkacaksa bekleyeceğimalıcaksan 2.el xs max al ekran kalitesi çok daha iyi 11den hem kamerasıda gayet iyi iphone 14e kadar götürür çıkarsa tabi
Örnek olarak söyledim bende almam x 3 proBir ara E-Sporcuları falan takip ediyordum, ayrıca "bence" iyi oynayan kişileri takip ediyordum ve neredeyse çoğu İphone 11 Pro, veya Pro Max kullanıyordu. Bu Pro meselesini de, ekran boyutundan dolayı düşünüyorum. Yani uzun lafın kısası, Bence İphone daha mantıklı. Ayrıca arkadaş fotoğraf ve tasarım demiş. Tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü X3 Pronun tasarımı bence kötü, sizce iyidir.
Silindi.
hayır çıkmaz çıksa bile sana yine gerekli değil xs max tüm ihtiyaçlarını karşılıyor iyi bir şekilde gereksiz para saçmış olursunpekii 1 yıl içinde yeni bir iPhone çıkacak mı çıkacaksa bekleyeceğim
teşekkürler 2. el için en fazla ne kadar verilir piyasasını bilmiyorumhayır çıkmaz çıksa bile sana yine gerekli değil xs max tüm ihtiyaçlarını karşılıyor iyi bir şekilde gereksiz para saçmış olursun
ayrıca daha ne kadar güncelleme alırhayır çıkmaz çıksa bile sana yine gerekli değil xs max tüm ihtiyaçlarını karşılıyor iyi bir şekilde gereksiz para saçmış olursun
ona bi bakmam lazım 1 saniyeteşekkürler 2. el için en fazla ne kadar verilir piyasasını bilmiyorum
ayrıca daha ne kadar güncelleme alır
garantisi kaldıysa ve çizik darbeside yoksa 9000 9500 tl verilebilir oda en aşırıteşekkürler 2. el için en fazla ne kadar verilir piyasasını bilmiyorum
ayrıca daha ne kadar güncelleme alır
önerebilirsijBence İphone alma ama sen bilirsin.