Neler Yeni

Yardım Hangi IPHONE alınmalı (Fakirim)

Spectre_zz

80+ Bronze
Laptop alirsin, bi sureligine daha rahat yasarsin dostum. Acil durum paran olur, ilk defa gidiyorsun ne olacagi belli olmaz.
kanka laptopu peder alır zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

apple zaten aldıgın fiyata satıyon seneye, ben anlamadım 2. eller sıfırdan pahalı

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
M.Rüzgar Özen
kanka laptopu peder alır zaten

apple zaten aldıgın fiyata satıyon seneye, ben anlamadım 2. eller sıfırdan pahalı
Apple alma zaten, ayrica anladim zengin olabilirsin ama babani bankamatik olarak gormek ne kadar igrenc bisey, adam emegiyle para kazaniyor. Bu kadar mi degersiz sana gore hersey

Spectre_zz

80+ Bronze
Apple alma zaten, ayrica anladim zengin olabilirsin ama babani bankamatik olarak gormek ne kadar igrenc bisey, adam emegiyle para kazaniyor. Bu kadar mi degersiz sana gore hersey
? ne alaka dostum babam kolay para kazanmıyor demeye çalıştığım laptopu o karşılar ben bu 40bin tlyi kendim biriktirdim kazandım

osman.247

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Osman Kaya
Fakirsen iPhone almak zorunda değilsin, gidip kaçak Xiaomi alacaksın (benim gibi) 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Fakir fakirliğini biliyor ama öyle davranmıyor ne garip

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
M.Rüzgar Özen
? ne alaka dostum babam kolay para kazanmıyor demeye çalıştığım laptopu o karşılar ben bu 40bin tlyi kendim biriktirdim kazandım
Fakirsen fakirligini bileceksin, insanlara hava atma cabasi degil bu daha yuksek bisey. telefonun samsung olunca dislanmazsin merak etme, sen sinavina odaklan.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert Aksu
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Abdullah Çetin
şu an yaklaşık 45k falan var zorlarsam belki iphone 15 alabilirim sıfır veya 2. el mi alsam ne alayım sizce
Hocam bir kere alıp 3 4 sene falan kullanacaksan 15 pro almanın mantıklı olacağını söylemek isterim.. aşağısı apple intelligence almadığı için mantıken eskidi..
Iphone 15 rami dolayısıyla alamadı.

BU ARADA IPHONE ŞART DEĞİLSE HİÇBİRİ ALINMAZ BENİM GÖZÜMDE..

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Pro modellerinin bataryaları çok düşük. 1 günü zor çıkarır bence hiç iOS almasın. Alınacaksa bile max serilerinden şaşmamak lazım. Çünkü arada uçurum var. Evet fiyat olarak da uçurum var ama en azından değiyor.
bütün gün oyun oynamıyorsa eğer prolarında batarya süresi yetiyor 13 almadan önce elime kısa süreliğine 14 pro geçti (pro max değil) kullanıma bağlı 7 ila 9 saat arası ekran süresi aldım 13 var şuanlık onda 12 saati zorluyorum bazen.

fakir birinin bir telefona 45k vermesi de gülünç gerçekten.
bi telefonun 45k olmasını sorgulamak yerine bunu sorguluyorsak bir arpa boyu yol almamışız demektir benim düşüncem böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin sarıtaş
fakir birinin bir telefona 45k vermesi de gülünç gerçekten.

neye göre pişmanlık hocam tam olarak argüman belirtebilir misiniz
İphone gereksiz pahalı batarya durumu sürekli azalışta buda yeni bir telefon alma hissini uyandıyor.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Mert Aksu
bütün gün oyun oynamıyorsa eğer prolarında batarya süresi yetiyor 13 almadan önce elime kısa süreliğine 14 pro geçti (pro max değil) kullanıma bağlı 7 ila 9 saat arası ekran süresi aldım 13 var şuanlık onda 12 saati zorluyorum bazen.

bi telefonun 45k olmasını sorgulamak yerine bunu sorguluyorsak bir arpa boyu yol almamışız demektir benim düşüncem böyle
ben o telefonun o para olmasını mı söyledim sence dostum boş duyar kasma. Sonuç olarak o telefon 45k mı? 45k. adamında gidip cumhurbaşkanı olup ekonomik düzen sağlayacak hali yok şuan. Adam telefon önerisi istedi bende paran yoksa gidipte bir telefona 45k verme dedim. İşiniz gücünüz ekonomi enflasyon eleştirmek. Bazı şeyler yerinde yapılmalıdır, benim dediğim şeyle, konunun alakasıyla senin dediğinin ne alakası var işine bak.

İphone gereksiz pahalı batarya durumu sürekli azalışta buda yeni bir telefon alma hissini uyandıyor.
o konuda haklısınız ama androidde çok da farklı değil bence, kardeşim s23 kullanıyor ana ekranda sürekli droplar yiyor bazen ekran kararıyor rahat 10 saniye falan ekran gelmiyor. Belki de sadece bizim yaşadığımız bir sorundur ama ona bişe diyemicem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin sarıtaş
ben o telefonun o para olmasını mı söyledim sence dostum boş duyar kasma. Sonuç olarak o telefon 45k mı? 45k. adamında gidip cumhurbaşkanı olup ekonomik düzen sağlayacak hali yok şuan. Adam telefon önerisi istedi bende paran yoksa gidipte bir telefona 45k verme dedim. İşiniz gücünüz ekonomi enflasyon eleştirmek. Bazı şeyler yerinde yapılmalıdır, benim dediğim şeyle, konunun alakasıyla senin dediğinin ne alakası var işine bak.

o konuda haklısınız ama androidde çok da farklı değil bence, kardeşim s23 kullanıyor ana ekranda sürekli droplar yiyor bazen ekran kararıyor rahat 10 saniye falan ekran gelmiyor. Belki de sadece bizim yaşadığımız bir sorundur ama ona bişe diyemicem.
Tamam abi sakin ol bisi demedik

Top Bottom