Hangi iphone modeli daha iyi ?

Peki yeni modeller çıkabilir mi yakın zamanda veya bu fiyatta başka apple model var mı önerdiğiniz ?

Bataryası zaten iyi değil ama sırf bataryası için alınmayacak bir telefon değil
Pili hemen bitiyorsa ister içinde snapdragon 888 olsun kamerası da Zeiss olsun yine almam ben.
SE 2020 almak = Parayla rezil olmak.

Peki yeni modeller çıkabilir mi yakın zamanda veya bu fiyatta başka apple model var mı önerdiğiniz ?
Yeni modeller her sene çıkıyor. Çıkanlar bir öncekinden daha pahalı oluyor. Ben olsam se alırdım. Çerçevesiz telefonlar bana saçma geliyor. Telefonun tutacak yeri kalmıyor.

Se 2020 küçük ve çerçeveli. 11 alırdım şahsen.

Eğer 11’e bütçeniz yetiyor ise onu alın geçin, kompakt bir cihaz istiyor iseniz SE 2020 alın.

11 çok pahalı bence, Se 2020 mantıklı bir seçim bence

IPhone SE 2020 alınmaz.
Yakın zamanda yeni bir model çıkar mı apple da bu fiyat aralığında ve bu fiyat aralığında başka ( apple ) öneriniz var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni modeller her sene çıkıyor. Çıkanlar bir öncekinden daha pahalı oluyor. Ben olsam se alırdım. Çerçevesiz telefonlar bana saçma geliyor. Telefonun tutacak yeri kalmıyor.
Bende şuan note 9s var ondan alıştım artık aslında ailemde 7 kullanan var onu elime alınca çok küçük geliyor.

Yakın zamanda yeni bir model çıkar mı apple da bu fiyat aralığında ve bu fiyat aralığında başka ( apple ) öneriniz var mı ?
Yeni SE çıkacak deniyor ama ne kadar doğru bilemeyiz. Bu bütçedelerde de XR dışında IPhone yok. IPhone 11 en iyi ve en mantıklı seçim olacaktır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende şuan note 9s var ondan alıştım artık aslında ailemde 7 kullanan var onu elime alınca çok küçük geliyor.
Ben bu telefonların büyüme yarışından çok mutsuzum. Şu güne kadar en uzun süre kullandığım telefon iphone se 1. Boyut küçük olunca kullanım daha kolay oluyor. Şimdi bir hata ettim büyük ekranlı telefon aldım. Elde zor duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri