Neler Yeni

Hangi işlemci soğutucu sistemim için daha uygun?

Joellie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Gün
Selamlar, Ryzen 5 7500F işlemci kullanıyorum. Stok fan takılı ve haliyle fazlasıyla ısınıyor. Hava soğutucu almayı düşünüyorum.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C modeli uygun gibi duruyor ancak kasaya sığar mı tam emin değilim. Ölçülerine baktığımda 1-2 cm ile kurtarıyor gibi ama bilemedim.

Anakart MSI PRO B650M-B, 2 ram slotu da dolu. Kasa ise Vento VG12AL. Ne dersiniz?

Bunun dışında eğer sığmıyorsa Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 modelini düşünüyorum. Oc yapmayacağım, benim için yeterli midir? Antalya gibi gece dahi aşırı sıcak olan bir ilde yaşıyorum, sıcaklık çok etkiliyor. bunu da ekleyeyim.​

Bünyamina

80+ Platinum
1-2 cm ile değil çok çok rahat sığıyor hepsi. Kasnın 165mm desteği var.
İstediğini alıp takabilirsin. İşini fazlasıyla görecektir.

Joellie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 cm ile değil çok çok rahat sığıyor hepsi. Kasnın 165mm desteği var.
İstediğini alıp takabilirsin. İşini fazlasıyla görecektir.
Yükseklik sığıyor ama genişlik benim bahsettiğim. taktığımda soldan arka fana sağdan ramlere temas edecek gibi duruyor.

Bünyamina

80+ Platinum
Yükseklik sığıyor ama genişlik benim bahsettiğim. taktığımda soldan arka fana sağdan ramlere temas edecek gibi duruyor.
Rama temas etse bile bir tık öndeki fanı yukarı takabiliyorsun. Arka egzoz fana değmiyor zaten. Rama de değmez büyük ihtimalle. Rahatlıkla alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,220
Üyeler
164,272
Son üye
serkancamur52
Top Bottom