İşlemciyi alıp sata da bilirler öyle demeTam cildirmalik anket o Ryzen 5 7600x oy veren 125 kişiden toplasan 10 tanesi almaz o o işlemciyi sırf geyik olsun diye oy verilmiş.
İşlemciyi alıp sata da bilirler öyle demeTam cildirmalik anket o Ryzen 5 7600x oy veren 125 kişiden toplasan 10 tanesi almaz o o işlemciyi sırf geyik olsun diye oy verilmiş.
Işlemciye 6000 kusur verecek adam indirim kovalamaz ya Abdullah ne kadar düşürecek 300-400 TL bir şey. Ama haklısın al-satcilar akbaba gibi başlığın etrafında dönüyorlardı.İşlemciyi alıp sata da bilirler öyle demeİşlemciyi alınca bitiyor olsa, anakartı, ram'leri unutyorlar
![]()
ben i9 13900 alacağım 14500 vermek yerine indirimde 11 12k ya alıp kalan parayı monitör fiyatına eklemeyi düşünüyorum. pahalı bi sistem toplasamda indirim kovalarım cepte kalan parayada ekipman falan alırımIşlemciye 6000 kusur verecek adam indirim kovalamaz ya Abdullah ne kadar düşürecek 300-400 TL bir şey. Ama haklısın al-satcilar akbaba gibi başlığın etrafında dönüyorlardı.![]()
5600g de lazımKonu net tercihinizi yapın ayarlayalım![]()
5600x hocammm veya 5600 serisi . .Konu net tercihinizi yapın ayarlayalım![]()
Yeterli olur.Net bir sorum var 3600X işlemcim var RTX 3060 almak istiyorum 1080P de bana yeterli olurmu? yoksa değiştirmem gerekir mi?
5700x eklersinKonu net tercihinizi yapın ayarlayalım![]()
bu büyüklük gerçek miKonu net tercihinizi yapın ayarlayalım![]()