Hangi İşlemciyi almalıyım?

irfanckci

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese İyi akşamlar
i5 4460
Gtx 970 Msi gaming 4 gb
16 gb ram ddr3 1600 mhz
hadron 412 güç kaynağı
240 gb hikvision ssd 1 tb seagate hdd
h81 plus anakart
sistemimin göze çarpan parçası işlemci görüyorum (yanlışım varsa düzeltebilirsiniz) hangi işlemciyi onerirsiniz en mantıklı?

anakart ı ddr4 yap ve herhangi bi amd işlemci. R5 4500 de olur ekran kartı güncellemesi gelmeyecekse. RX 580 de alabilirsin 2. el den, işlemcinin yanına (termal macun güncellemesi yapcan ama)

anakart ı ddr4 yap ve herhangi bi amd işlemci. R5 4500 de olur ekran kartı güncellemesi gelmeyecekse. RX 580 de alabilirsin 2. el den, işlemcinin yanına (termal macun güncellemesi yapcan ama)
ben bu anakarta uyumlu bir işlemci istemiştim çünkü pek güncel ağır oyun oynamıyorum

Herkese İyi akşamlar
i5 4460
Gtx 970 Msi gaming 4 gb
16 gb ram ddr3 1600 mhz
hadron 412 güç kaynağı
240 gb hikvision ssd 1 tb seagate hdd
h81 plus anakart
sistemimin göze çarpan parçası işlemci görüyorum (yanlışım varsa düzeltebilirsiniz) hangi işlemciyi onerirsiniz en mantıklı?
İşlemciyle ekran kartı dengeli bence, çok bir şeye gerek yok bu sistemde.

1753208469371.webp

İşlemciyle ekran kartı dengeli bence, çok bir şeye gerek yok bu sistemde.

ben bu anakarta uyumlu bir işlemci istemiştim çünkü pek güncel ağır oyun oynamıyorum

Daha iyi olsun dersen;

Zaaaten bu attıklarım o neslin en iyi işlemcileri. (bildiğim kadarı ile : D )
Soğutma olarak standart kule tipi tek fan lı bişey yeter herhalde, o kısmı biraz araştırın : )

@Arif0 hocamın attığı ilanları değerlendirin bence. Kendiniz de arayabilirsiniz lga1150 soketine uygun işlemci. İlla bulursunuz güzel bi model.

İşlemci yükseltirse sistem daha rahat çalışır ve oyunlarda performans artışıyla birlikte donma, kasmalar da azalır.
katılıyorum ve siteye de güvenmiyorum bizzat sistemin sahibiyim valorant gibi bir oyunda bile drop yaşıyorum gtx 970 karta yeni geçtim ikinici el olarak satın aldım ve 8 gb ram takviyesi yaptım şuan 16 gb ram olması biraz daha rahatlattı sistemi fakat %100 çözülmüş durumda değil yapay zekaya sordugumda i7 4770 i7 4790 onermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha iyi olsun dersen;

Zaaaten bu attıklarım o neslin en iyi işlemcileri. (bildiğim kadarı ile : D )
Soğutma olarak standart kule tipi tek fan lı bişey yeter herhalde, o kısmı biraz araştırın : )
k simgesi işlemcinin overclocklu şekilde çalışabildigini simgeliyor fakat h81 plus anakart overclock desteklemiyor o yüzden bir şüphe var aldıgıma değer mi diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri