Hangi İşlemciyi Almalıyım

ddr4 hala iş yapacak seviyede
tabi bütçe yetiyorsa ddr5 alınabilir ama ddr4 kalsa da olur

çoğunluk 3 4 sene daha ddr4 kullanır
dediğin çok zor
ddr4 hala iş yapar ama bence ddr5 sistemler çok pahalı olmayacak.şuan mesela ddr5 ramler çok pahalı gelmedi gözüme sene ortalarına doğru iyice düşer fiyatları diye düşünüyorum.zaten amd 7600x işlemcilerini de 5600x fiyatından çıkardılar. eğer ekran kartını yüksektmiyecekse 4k verip 5600 almaya gerek yok kanaatindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam babayı alırız şu fiyat artışına bak 2 sene önce almıştım sistemi kim bilir kaç liraya çıkar yeni sistemler
burda dolar 4 lira olduğu zamanlar herhalde.

ddr4 hala iş yapar ama bence ddr5 sistemler çok pahalı olmayacak.şuan mesela ddr5 ramler çok pahalı gelmedi gözüme sene ortalarına doğru iyice düşer fiyatları diye düşünüyorum.zaten amd 7600x işlemcilerini de 5600x fiyatından çıkardılar. eğer ekran kartını yüksektmiyecekse 4k verip 5600 almaya gerek yok kanaatindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burda dolar 4 lira olduğu zamanlar herhalde.
7 ydi

yani dolar 2.5 kat artmış. paranızı altında tutarsanız sistem fiyatları yükselse bile paranız değerini korur hocam.bence dediğim gibi bi upgrade yapıp, ddr5 sistemler yaygınşana kadar idare etmeniz daha mantıklı.yine de siz bilirsiniz.

iyice düşer fiyatları diye düşünüyorum
dolar bazlı satılan yerlerde düşer ama bizim burda bişeyin fiyatının düşmesi çok mümkün değil
düşse de katlanarak tekrar faizleniyor biliyorsun
birkaç sene geriden gelicez her zamanki gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,395
Üyeler
186,883
Son üye
Sufle3448
Geri