Neler Yeni

Hangi İSS ile anlaşmalıyım?

Axy's

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Enes MÜJDE
Merhabalar geçen günlerde Bursa Yıldırımdan , Bursa Nilüfere taşındım eski evimde Türktelekom kullanıyordum yeni adresimde portlar dolu olduğu için 180 gün süre içerisinde nakil işlemi yapabilceklerinü söylediler.Ondan sonra müşteri hizmetleri isterseniz cayma bedeli ödemeden iptal edebilirmişim.Şimdi asıl konu yeni adresimde Kablonet fibernet var,apartmanın öteki tarafında Süperonline fiber var büyük ihtimalle ben de yararlanabilirim.Sizce hangisini kullanmalıyım.Araştırdığım kadarıyla Kablonet burada çok iyi diyorlar.

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kablonetin 100 güldüren tarifesine bakınız

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Superonline ile 40mbps için anlaştım, ethernet ve 5G ile bağlanınca 80'e kadar çıkabiliyorum. Ben memnunum tabii sizin yaşadığınız yerde durumlar nedir bilemiyorum.
Turk telekomdan her zaman uzak durmakta fayda var.
Kablonet kullanmadım, hızlar konusunda herkes memnun böyle küçük ama bilindik markalardan. Lakin bu markaların genellikle müşteri desteklerinin yetersiz olduğuna dair birçok şikayet var, kablonete dair bunları özellikle araştır. Belki ufak problemleri kendim halledebilirim gerçekten bir arıza olmadıkça işim düşmez destek ekiplerine, dersen o zaman bu tür şikayetler bir nebze olsun göz ardı edilebilir.

Top Bottom