Neler Yeni

Hangi ISS'ye geçmeliyim?

Maeve Wiley

80+ Bronze
netspeed.PNG
millenicom.PNG

Oturduğum yerde yeni bir altyapı çalışması başlamıştı. Çalışma bugün bitti. 2 ay sonra taahüt bitecek farklı bir internete geçmeyi düşünüyorum. Sonuçlarım gördüğünüz gibi. Sizin başka önerdiğiniz ISS var mı? (kablonet altyapım yok)

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Netspeed e yeni geçtim 75 mb hız mükemmel modem ücreti filan hiçbişey vermedim. Sabit 99 tl idi... Arkadaşı getir kampanyası ile 5 tl indirim aldım 94 tl..kod var istersen sende 5 tl indirim alabilirsin✌️😇

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed e yeni geçtim 75 mb hız mükemmel modem ücreti filan hiçbişey vermedim. Sabit 99 TL idi... Arkadaşı getir kampanyası ile 5 TL indirim aldım 94 TL..kod var istersen sende 5 TL indirim alabilirsin✌️😇
Sana modem verdiler mi yoksa önceden bir modem almışmıydın?

brskonuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Konuk
TürkNet daha ucuz bir bak istersen

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Türk telekom ekibi geldi yine türk telekom modemi ile kurulum yapıldı ve basvurudan sonra 3 gün sonra geldiler..yeni taşındım ilk defa İnternet baglatıldı daireye 1 haftadır kullanıyorum memnunum

Weknys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Efe Atış
Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Altyapıyı nasıl sorgularim

Maeve Wiley

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom ekibi geldi yine türk telekom modemi ile kurulum yapıldı ve basvurudan sonra 3 gün sonra geldiler..yeni taşındım ilk defa İnternet baglatıldı daireye 1 haftadır kullanıyorum memnunum
netspeedde okuduğuma göre modem vermiyorlar sadece modeminiz varsa kurulumunu yapıyorlar. O yüzden keenetic omni dsl almayı düşünüyordum.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Yok 12 ay taahhütle ile ne modem nede kurulum ücreti alıyorlar. Arayıp teyit ettirin.. Altyapın iyiyde hangi firma olduğu önemsiz ✌️

Maeve Wiley

80+ Bronze
Yok 12 ay taahhütle ile ne modem nede kurulum ücreti alıyorlar. Arayıp teyit ettirin.. Altyapın iyiyde hangi firma olduğu önemsiz ✌️
taahhüt vermeyi düşünmüyorum, stok modem performanslarını pek beğenmiyorum.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Tabi tercih ben fps oyunları oynuyorum ve ping değerlerim iyi memnunum cs go 40 ping maksimum

Maeve Wiley

80+ Bronze
Yardımlarınız için teşekkürler. Millenicom daha pahalı ve 20mpbs boşa gideceği için ve başka alternatif bulamadığım için netspeed'e geçeceğim.

Top Bottom