Neler Yeni

Hangi Kablosuz mouse?

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
Benim için 2 önemli nokta var. Uzun pil ömrü ve ekstra programlanabilir tuş olması. 3 mouse arasında kaldım.

Logitech G305 Lightspeed
SteelSeries Rival 3
Razer Deathadder V2 X

uzun ömürlü olması yeterli. bütçe 1k ama yukardakileri alabilmek için şu an 250-300 daha aşmam gerekiyor. Hangisi daha mantıklı olur sizce?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yaklaşık 1.5 senedir G305 kullanıyorum. Pil ömrü üzmez gayet uzun. 1 adet duracell pille minimum 3.5- 4 ay çok rahat gidiyor. Ben makro kullandığım için tercih etmiştim. Makro dışında kalitesine bakarsak şu anki fiyatıyla daha iyi mouselar bulunabilir diye düşünüyorum.

tr2x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cengiz B.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özellikle deathadder de bluetooth ile 580 saate kadar pil ömrü diyor. Dediğim gibi makro tuşu lazım çünkü bazen kopyala-yapıştır için bile lazım oluyor. ama sensör kalitesi vs anlamıyorum hiç. zaten milisaniyelik gecikme farkları ve mikrometrelik hassasiyet farkları çok da önemli değil. bu 3 fare arasında 200 lira fark var. o yüzden ömrü switchleri bu farka değerse rival ya da razer alabilirim ki şu an kullandığım fare m185 o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Benim için 2 önemli nokta var. Uzun pil ömrü ve ekstra programlanabilir tuş olması. 3 mouse arasında kaldım.

Logitech G305 Lightspeed
SteelSeries Rival 3
Razer Deathadder V2 X

uzun ömürlü olması yeterli. bütçe 1k ama yukardakileri alabilmek için şu an 250-300 daha aşmam gerekiyor. Hangisi daha mantıklı olur sizce?
Hiçbirini önermiyorum. G305 vasat switch ve sensör
Rival 3 zaten malum hurda
V2 X ağır ve düşük sensör

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
ben de bundan 5 ay once kadar kabloosuz mouse arayisinda bu scenekler' arastirmistim. ikinci el olarak uyguna buldugumdan g305 aldım. Pille calıstıgfından bir tık agır diyorlar ama benim eski mousem cok daha fazla agır oldugundan hafif ve rahat geldi. rival 300 mousedan sonra bi tık kucuk geldi ama alıstım. Pil omru cok iyi digerleri de boyle mi bilmiyıorum ama 4 ay sonra yeni pil taktım. eko modu da var ama bilmiyorum detayını

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ucuz bişey arıyorsan

Top Bottom