Hangi kasa daha güzel ?

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Reaksiyon skoru
43,580
Tamamen sizin zevkinize göre soruyorum görünüş olarak sizce hangisi güzel , size güveniyorum

Aerocool

Dark diamond

Dark Diamond PRO Mesh küçük bir kasa ve malzeme kalitesi olarakta Ore Saturn'un biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden Ore Saturn diyorum.

Bütçeyi artırma imkanınız varsa,
Bu kasa da tercih edilebilir.

Dark Diamond PRO Mesh küçük bir kasa ve malzeme kalitesi olarakta Ore Saturn'un biraz daha iyi olduğunu düşünüyorum o yüzden Ore Saturn diyorum.

Bütçeyi artırma imkanınız varsa,
Bu kasa da tercih edilebilir.
Sistem böyle nasıl ? https://www.teknobiyotik.com/tb-ihUg7A1uCPN5AaP4v/

Böyle PC sihirbazından olsada olur hangi site oldugu farketmez ama montajlı olıcak
PC Sihirbazları pahalı oluyor.
Parçaları pahalı seçiyorsun, üstüne bir de montaj vs. ücreti ekliyorsun. Bence buna hiç gerek yok.
Bileşenleri farklı farklı yerlerden en uygun fiyat ile satın alman daha iyi olur.
Sonuç olarak cebinden yine aynı para çıkar ama daha düzgün bir sistem dizmiş olursun.

PC Sihirbazları pahalı oluyor.
Parçaları pahalı seçiyorsun, üstüne bir de montaj vs. ücreti ekliyorsun. Bence buna hiç gerek yok.
Bileşenleri farklı farklı yerlerden en uygun fiyat ile satın alman daha iyi olur.
Sonuç olarak cebinden yine aynı para çıkar ama daha düzgün bir sistem dizmiş olursun.
Hayatımda ilk defa toplama pc alacağım için yapamam sanırım montaj vs yaşımda küçük sayılır önceden deneyimim olsaydı alırdım ama dediğim gibi ilk defa alıcam öneriniz için teşekkürler

Hayatımda ilk defa toplama PC alacağım için yapamam sanırım montaj vs yaşımda küçük sayılır önceden deneyimim olsaydı alırdım ama dediğim gibi ilk defa alıcam öneriniz için teşekkürler
Montaj işleri göründüğü kadar da zor değil. YouTube'da da tüm detayları ile anlatan bir çok video mevcut.
Zaten tüm parçaların siparişi + bunların kargo süreci vs. derken, montaj günü gelene kadar tahminen 10-14 gün geçecektir.
Bu sürede de sadece video izleyerek bile sistem toplamayı öğrenebilirsin. Benim sana tavsiyem toplama PC alman.

Geri