Neler Yeni

Hangı kıllarımı ne ile almalıyım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,621
İsim
Mert Can Ergün
Küfürlü Paylaşım
fark etmez olur mu kardeşim ?, sen bunu ezüş büzüş pıttıkmı sandın, adıyla şanıyla 2 tane cengaveriyle volta atan kader mahkumundan bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1742211410702.png

CharlesPolat

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
dostlar kaşımı ne ile almalıyım mesela bıyığımı bacakkılarımı gibi gibi şuan aktif olarak uyguladıklarım
çavuş - jilet
koltuk altı - jilet
bıyık - makine ile alıyorum
kaş - berber makina ile alıyor ben ağda veya ip istiyorum yok diyo
gögüs- hiç almadım almanın vakti geldi
bacak - hiç almadım
kol - almadım

sice doğrumu yapıyorum değiştirmem gereken şeyler varmı onerin dalga geçmeyin bu konuları bilmeyen cok insan var jaydalanmış olurlar hangi markanın hangi ürünün alıp kulanmalıyım tüy dçkücü krem kulanacağım mesela tahiş felan ediyolarış diye 2 3 yorum okudum
Göğüs ve kaş alma ne la top musun sen

Clayz

80+ Silver
her yerı makıneyle alıyorum kol bacak bel altı bıyık ucu degıstıre degıstıre ama vucut kıllarım cıdden cok sertlestı makına fazla cıkarmıyo o sehır efsanesı gıbı bırsey ama kesınlıkle sertlestırıyor kılları

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Mehmetcan
Kaşları makine ile alanı da ilk defa görüyorum
Ben'de 2-3 ay önce berberdeydim sırf kardeşlerim kaşlarını al çok gür dedikleri için aldırdım adam traş makinası ve tarak ile aldı ağda ve yay acıtır diye şimdi hayvan gibi uzuyor

Kaş almayın aldırmayın

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,876
İsim
Sarp Yılmaz
Kaşları makine ile alanı da ilk defa görüyorum
Vallahi öyle değişik :) , çok eskiden öyle bir hata yapmıştım allahtan farkettim hemen berberler de geçiştirmek için genelde makinayla alıyorlar ama hata hem daha çok çıkıyor hem kötü çıkıyor.

arkadaşın berberide oyle
Hocam sakın aldırmayın bir daha ya ip atmasını söyleyin ya da cımbız ile alın makina jilet vs değdirmeyin.

Son düzenleme:

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
795
İsim
Furkan Demirtaş
Ben'de 2-3 ay önce berberdeydim sırf kardeşlerim kaşlarını al çok gür dedikleri için aldırdım adam traş makinası ve tarak ile aldı ağda ve yay acıtır diye şimdi hayvan gibi uzuyor

Kaş almayın aldırmayın
Alma var alma var yani :D makine nedir, acıtıyor acıtmasına da 2 dk dayanıvericeksin yani öldürmez sonuçta :D

Vallahi öyle çok eskiden öyle bir hata yapmıştım allahtan farkettim hemen berberler de geçiştirmek için genelde makinayla alıyorlar ama hata hem daha çok çıkıyor hem kötü çıkıyor.

Hocam sakın aldırmayın bir daha ya ip atmasını söyleyin ya da cımbız ile alın makina jilet vs değdirmeyin.
Benim berber hiçbir zaman öyle bir şey yapmadı bana, başkasına yaptığını da görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet00347
aldıkça kurt atama döneceğini hesaba katarak al neyle aldıgının bir önemi yok istersen alev makinasıyla yak istersen satırla kes istersen çim biçme makinasıyla al bir kere aldıgında çok fazla cıkmaya başlayacak pişman olma :D
Çok fazla çıkmaya başlamıyor yaş ilerledikçe hormonlar da gelişiyor o yüzden hızlı çıkıyormuş gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,766
Üyeler
170,250
Son üye
Katlivacip™
Top Bottom