Neler Yeni

Hangı kıllarımı ne ile almalıyım

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Mehmetcan
Vallahi öyle değişik :) , çok eskiden öyle bir hata yapmıştım allahtan farkettim hemen berberler de geçiştirmek için genelde makinayla alıyorlar ama hata hem daha çok çıkıyor hem kötü çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sakın aldırmayın bir daha ya ip atmasını söyleyin ya da cımbız ile alın makina jilet vs değdirmeyin.
Hocam benim ki makinayla aldı O* Acaba Şuan art8o ip ile vs. Aldırırsam düzelirmi ?? Yoksa artık hep kötü ve hızlı mı çıkacak

Not: Sadece 1 kere aldırdım (Oda Tarak ile üstten aldı yani kökten almadı kaş etrafı hariç)

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,874
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam benim ki makinayla aldı O* Acaba Şuan art8o ip ile vs. Aldırırsam düzelirmi ?? Yoksa artık hep kötü ve hızlı mı çıkacak

Not: Sadece 1 kere aldırdım (Oda Tarak ile üstten aldı yani kökten almadı kaş etrafı hariç)
Şöyle yap çıkmasını bekle şimdi alırsan bir anlamı olmaz biraz bekle belirgin şekilde çıksın ki kökünden alabilesin , belirgin çıktığında cımbız veya iple aldırırsın ya da kendin alabilirsin cımbız ile fakat başta ip attır sonra kendin istersen küçük küçük incelerini alırsın.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Mehmetcan
Şöyle yap çıkmasını bekle şimdi alırsan bir anlamı olmaz biraz bekle belirgin şekilde çıksın ki kökünden alabilesin , belirgin çıktığında cımbız veya iple aldırırsın ya da kendin alabilirsin cımbız ile fakat başta ip attır sonra kendin istersen küçük küçük incelerini alırsın.
Hocam 3 Ay'dan fazla oldu zaten aldıralı kestiği yerler baya çıkmıştı yani ömrüm boyunca dokunmadığım kaşlarımın uzunluğuna 3 ay'da falan geldi kesilen yerler

Ayrıca benim kaşların yarısı seyrekmiş yani burun değil diğer kulak tarafına giden kısmı kaşın yarısından sonra seyrek 2 kasta'da aynı

Ya i merak ettiğim şu 1 kere aldım diye yine artık hep böyle uzayacak mı ?? Yoksa bundan sonra ip vs. Kullansam düzelir mi sonuçta tecrübelisoniz anladığım kadarıyla

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,874
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam 3 Ay'dan fazla oldu zaten aldıralı kestiği yerler baya çıkmıştı yani ömrüm boyunca dokunmadığım kaşlarımın uzunluğuna 3 ay'da falan geldi kesilen yerler

Ayrıca benim kaşların yarısı seyrekmiş yani burun değil diğer kulak tarafına giden kısmı kaşın yarısından sonra seyrek 2 kasta'da aynı

Ya i merak ettiğim şu 1 kere aldım diye yine artık hep böyle uzayacak mı ?? Yoksa bundan sonra ip vs. Kullansam düzelir mi sonuçta tecrübelisoniz anladığım kadarıyla
Bir kere aldığın için şimdi cımbız ve ip kullanırsak daha normale döner bu şekilde kalmaz zamanla yine eskisi gibi olacaktır fakat devam edersen öyle almaya daha keskin daha gür çıkacaktır o yüzden bir daha jilet ve makina vs değdirme ip ve cımbızla devam et düzelecektir.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
XXXX
hocam kartalın neresi öyle alıyo bende kartaldayım ama hic denk gelmedim
kanka esentepede toros caddesi var ordaki berberlerin hepsi soğanlıkta yeni mahlledeki berberlerin coğu

hocam cımbızla ben denedimde kaşı yamuk alıyorum onu nasıl düz alabilirim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,874
İsim
Sarp Yılmaz
kanka esentepede toros caddesi var ordaki berberlerin hepsi soğanlıkta yeni mahlledeki berberlerin coğu

hocam cımbızla ben denedimde kaşı yamuk alıyorum onu nasıl düz alabilirim
Hocam cımbızla kaşın fazla olan kısmını almayın zaten çünkü kendiniz alamazsınız öyle ya birine aldırmanız lazım ya da sadece kaş ortaını falan ve köşeleri bir iki tane alırsınız fazla kısımlar için tavsiyem ip yaptırın en iyi çözüm.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
493
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
aldıkça kurt atama döneceğini hesaba katarak al neyle aldıgının bir önemi yok istersen alev makinasıyla yak istersen satırla kes istersen çim biçme makinasıyla al bir kere aldıgında çok fazla cıkmaya başlayacak pişman olma :D
Alakası yok diye biliyorum. Kesince gürleşmesi bir efsane.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
dostlar kaşımı ne ile almalıyım mesela bıyığımı bacakkılarımı gibi gibi şuan aktif olarak uyguladıklarım
çavuş - jilet
koltuk altı - jilet
bıyık - makine ile alıyorum
kaş - berber makina ile alıyor ben ağda veya ip istiyorum yok diyo
gögüs- hiç almadım almanın vakti geldi
bacak - hiç almadım
kol - almadım

sice doğrumu yapıyorum değiştirmem gereken şeyler varmı onerin dalga geçmeyin bu konuları bilmeyen cok insan var jaydalanmış olurlar hangi markanın hangi ürünün alıp kulanmalıyım tüy dçkücü krem kulanacağım mesela tahiş felan ediyolarış diye 2 3 yorum okudum
Bu ne olm askeri mühimmat gibi yazmışsın

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
okr
koltuk altını jiletle alabilen var mı la aldıktan sonra 1-2 gün deodorant sıkamıyorum yanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,248
Üyeler
170,144
Son üye
Tepecik23
Top Bottom