Neler Yeni

Hangi klavye oyun için daha iyi?

yjkmun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan evra
Merhaba. Çoğunlukla oyun oynuyorum ve çoğunlukla valorant oynuyorum. Bazen rocket league, league of legends, farklı tarzlarda oyunlarda oynuyorum. Hangi klavyeyi alayım? Aralarında hangi klavye en iyisi? Beyaz renk olan yazdığım klavyelerin para bütçesinde olan başka daha iyi
klavye var mı?

Dierya ×tmkb T68SE

Redragon K530 draconic

Aula F75

EK871GTR

AK820 Pro

Clayz

80+ Silver
Merhaba. Çoğunlukla oyun oynuyorum ve çoğunlukla valorant oynuyorum. Bazen rocket league, league of legends, farklı tarzlarda oyunlarda oynuyorum. Hangi klavyeyi alayım? Aralarında hangi klavye en iyisi? Beyaz renk olan yazdığım klavyelerin para bütçesinde olan başka daha iyi
klavye var mı?

Dierya ×tmkb T68SE

Redragon K530 draconic

Redragon K617 Fizz

Aula F75

EK871GTR

AK820 Pro
ak820 sarar

yjkmun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan evra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Gurkanpiro Merhaba. Daha önce açtığım konuya bir şey yazmıştınız ama anlamadım. Bu konuya baka bilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@freygasm Bilginiz var mı?

Gurkanpiro

80+ Platinum
@Gurkanpiro Merhaba. Daha önce açtığım konuya bir şey yazmıştınız ama anlamadım. Bu konuya baka bilir misiniz?

@freygasm Bilginiz var mı?
tabii ki red dragon ve dierya yı es geç aula kasa olarak ak820 pro dan daha iyi ve ucuz ama aula pahalandı ben olsam 5075b plus alırdım @freygasm

Son düzenleme:

yjkmun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan evra
tabii ki red dragon ve dierya yı es geç aula kasa olarak ak820 pro dan daha iyi ve ucuz ama aula pahalandı ben olsam 5075b plus alırdım @freygasm
Neden 5075b plus?

Benim yazdığım klavyeler ve senin dediğin 5075b plus klavye aralarında performans olarak ne fark var? Performans farkı yoksa görünüşe göre mi seçsem çünkü pek bilgim yok klavye hakkında ondan seçemiyorum.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Neden 5075b plus?

Benim yazdığım klavyeler ve senin dediğin 5075b plus klavye aralarında performans olarak ne fark var? Performans farkı yoksa görünüşe göre mi seçsem çünkü pek bilgim yok klavye hakkında ondan seçemiyorum.
Dierya ve red dragon switchlerden eleniyor aula İle ak820 pro arasında kasa kalitesi ver aula ile akko arasında ise akko sıfır aula lar cok pahalanmış iyzico kampanyası ile 2900 e mi ne geliyor ekstra 300 tl indirim olması gerekiyor

yjkmun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan evra
İç yalıtımı daha iyi
Kanka para konusunu boşverirsek performans olarak f75 mi daha iyi 5075b plus mı daha iyi?

Dierya ve red dragon switchlerden eleniyor aula İle ak820 pro arasında kasa kalitesi ver aula ile akko arasında ise akko sıfır aula lar cok pahalanmış iyzico kampanyası ile 2900 e mi ne geliyor ekstra 300 tl indirim olması gerekiyor
" Dierya ve red dragon switchlerden eleniyor " switchin neyi kötü ki kalitesi mi?

yjkmun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kaan evra
Kalitesi outemu switch vardır muhtemelen
Attığım klavyelerde sadece alt kısıma yazdıklarımı beğendim sebebi, FN tuşlarının olmaması ve tuşların ışık renklendirmesi dışında tamamen beyaz olması. Bu özelliklerde performansı ve kalitesi iyi klavye öneriniz var mı ve alttaki 4 klavye kötü mü ki? Alınmaz mı?

Redragon K530 draconic

EK871GTR

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,759
Üyeler