Yardım Hangi klavyeyi seçmeliyim?

Erdnckara

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
3000
Bu klavyelerden birisi olacak farklı öneri istemiyorum sizce hangisi daha mantıklı manyetik farkını gerçek anlamda hisseder miyim?
Gönlüm kablosuz ve manyetikten yana..
Kablosuz istiyorum ama kalite anlamında Mchose kablosuzdan vazgeçmeye değer mi?
Beast kalitesi nasıl manyetik olması cezbediyor ama manyetik ucuz yollu olunca uzun ömürlü olur mu sorun çıkartır mı?

BEAST R75 HE PRO KABLOSUZ - MANYETİK

Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 KABLOSUZ - MEKANİK

Aula F87 Pro Mekanik Rgb Tkl Graywood V4 KABLOSUZ - MEKANİK

Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4 KABLOSUZ - MEKANİK

MCHOSE Jet75 KABLOLU - MANYETİK

Son düzenleme:
BEAST R75 HE PRO KABLOSUZ - MANYETİK aldım 2 hafta oldu benim için iyi güzel

ben 87 pro kullanıyorum gayet iyi
hem sesi hem basma hissiyatı hemde mazeme kalitesi

kalite hissi veriyor hocam sarj konusuna bir şey diyemiyeceğim 2 haftadır kablolu kullanıyordum dün kablosuz kullanmaya başladım
Eski klavyeniz nedir manyetik hissi veriyor mu, mekanik bir klavyeden geçiş yapacağım. Farkı hissedilir mi?

F87 pro kullaniyorum yaklaşık 2 aydır. Sorunu : space tuşu çok hassas istemsiz basabiliyorsun ama 1-2haftada alıştım ve gece tuşlarda ışık gözükmüyor. Sarjda ise rgb açık kullanmassan çok uzun götürüyor 1 kere bitirebildim sadece

F87 pro kullaniyorum yaklaşık 2 aydır. Sorunu : space tuşu çok hassas istemsiz basabiliyorsun ama 1-2haftada alıştım ve gece tuşlarda ışık gözükmüyor. Sarjda ise rgb açık kullanmassan çok uzun götürüyor 1 kere bitirebildim sadece
Zaten aulanin en büyük sorunu tuşların harfleri rgb ışığı geçirmesi gece kullanıma uygun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok güzel ben memnunum şuan hocam :) ama iyi araştırın yinede kafanıza yatanı alın
Muhtenelen beast alacağım teşekkürler.

Geri