Selman Karaa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 8,261
Msi kaliteli markadır. Özellik olarak da iyi gözüküyor. Bütçe varsa alınabilir.peki msi hakkında düşünceleriniz?
Msi kaliteli markadır. Özellik olarak da iyi gözüküyor. Bütçe varsa alınabilir.peki msi hakkında düşünceleriniz?
Uzun süredir şunu kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı bayağı rahat bakabilirsiniz bütçenin yarısındaMerhaba. Rahat bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. Aklımdaki markalar: Zio, Msi ve Dxracer düşünüyorum sizce hangisi daha iyi ? Kullananlar düşüncelerini belirtirlerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
ch120x ile özellikleri tıpkısının aynısı neden aralarında uçurum var ilginçBen msi ch130x kullanıyorum indirimde 3k oluyor hatta rehberimizde yapmistim bakabilirsin ama biraz pahalı "İnceleme - MSİ CH 130x inceleme | Donanım Arşivi Forum" https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-ch-130x-inceleme.380441/#post-3800361
Ben 2700 e aldım ch120x de o fiyatlara düşüyor ben biraz fazla verip bunu almak istedim pek fark bende bilmiyorum ama kullandığımdan çok memnunumch120x ile özellikleri tıpkısının aynısı neden aralarında uçurum var ilginç
tamamdır çok teşekkürlerMsi alirsaniz 130x modelini alın incehesap iyi indirim yapıyor 2-3kere 3k ya indiğini gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 2700 e aldım ch120x de o fiyatlara düşüyor ben biraz fazla verip bunu almak istedim pek fark bende bilmiyorum ama kullandığımdan çok memnunum