Sadece böyle teknolojik aletler almak için kullanacağım hocam işlemci ekran kartı anakart Ram vb gibi.kart aidatlarına baktım çok fark yok (normal world 125 gold 141tl) ama golda ihtiyaç yok bence
o zaman golda ihtiyacın yok bence; goldun avantajlarıSadece böyle teknolojik aletler almak için kullanacağım hocam işlemci ekran kartı anakart Ram vb gibi.
Bilgi için çok teşekkürler ozaman ben clasik olan mor olanı söylüyorum hocam?o zaman golda ihtiyacın yok bence; goldun avantajları
Yapı Kredi Asistans Hizmetleri
Tıbbi danışma hattından, yol yardımına, Sosyal Etkinlik Hizmetleri'nden acil çözüm gerektiren cam, su, elektrik problemlerinize kadar her türlü konuda 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak World Gold’un sunduğu ayrıcalıklı Yapı Kredi Asistans Hizmetleri'nden yararlanabilirsiniz.
World Dünyası Ayrıcalıklarına Sahip Olun
Ayrıca, World Gold ile World Üye İşyeri ağından yaptığınız alışverişlerde Worldpuan kazanma ve taksit imkânlarından yararlanmanın yanında yaptığınız alışverişler Alışveriş Güvencesi kapsamındadır.
Nakit Avans Kullanın
Nakit ihtiyacınıza çözüm World Gold'unuzdan! Nakite ihtiyacınız olduğunda World Gold'unuzla uygun ücretlerle nakit avans çekebilir, üstelik dilerseniz taksitli geri ödeyebilirsiniz.
Evet yeterli. Bir de aidatsız kart yok mu bunlarda?Bilgi için çok teşekkürler ozaman ben clasik olan mor olanı söylüyorum hocam?
Hocam ayarlardan limit artırılmasın asgari ödeme seçtim böyle limit verdi sorun olurmu acaba yoksa kartımda şu an 2.400 TL var ondan mı böyle yaptı?Evet yeterli. Bir de aidatsız kart yok mu bunlarda?
Yüksek limit istiyorsan oto limit arttırmayı açıp kartı düzenli kullan asgeri değil tamamını öde zamanla iyi seviyelere artıyor.Hocam ayarlardan limit artırılmasın asgari ödeme seçtim böyle limit verdi sorun olurmu acaba yoksa kartımda şu an 2.400 TL var ondan mı böyle yaptı?
Hocam atıyorum 5700tlye işlemci alcam toplam 6200 TL geliyor diyelim 6 ya böldüğümüzde 1k ödemem gerekiyor sorun çıkarır mı benim limit acaba ödermi otamatik fazla anlamıyorum k. BYüksek limit istiyorsan oto limit arttırmayı açıp kartı düzenli kullan asgeri değil tamamını öde zamanla iyi seviyelere artıyor.
Hocam atıyorum 5700tlye işlemci alcam toplam 6200 TL geliyor diyelim 6 ya böldüğümüzde 1k ödemem gerekiyor sorun çıkarır mı benim limit acaba ödermi otamatik fazla anlamıyorum k. B