Yardım Hangi kulak üstü kulaklığı almalıyım

ttdrp

80+
Reaksiyon skoru
1
Kablosuz+kablolu kullanılabilen, kumaş pedli gaming kulaklık alacağım. Razer Barracuda X ve Logitech g733 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı?

Steelseries vb. markaların aynı fiyat bandında olan kulaklıkları da olabilir önerisi olan varsa

Kablosuz+kablolu kullanılabilen, kumaş pedli gaming kulaklık alacağım. Razer Barracuda X ve Logitech g733 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı?
Hocam teknik kısımları nedir bilmiyorum ama zamanında barracuda x kullandım ve aşırı memnundum

Hocam teknik kısımları nedir bilmiyorum ama zamanında barracuda x kullandım ve aşırı memnundum
Hocam peki kafaya temas eden kısımlarda yıpranma vb oldu mu, uzun kullanımda ağrı yapıyor muydu ya da seste bozulma vb oluyor muydu

Hocam peki kafaya temas eden kısımlarda yıpranma vb oldu mu, uzun kullanımda ağrı yapıyor muydu ya da seste bozulma vb oluyor muydu
Ağrı hiç olmadı, yıpranma olduysa da çok az olmuştur; seste bir bozulma olduğunu hatırlamıyorum.

Razer baracuda kullanıyorum memnunum bahsettiğin sorunlar olmadı müzik ve oyunda harika bence Dolby ile kullanıyorum.

Geri