Öneri Hangi Kulaklığı Almalıyım?

Blackshark V2 önerebilirim 50₺ kodla 785 liraya geliyor.Gerçi max 700 yazmışsınız.
https://www.n11.com/urun/razer-blac...d-oyuncu-kulakligi-1622412?magaza=zonebilisim 570 ye düşmüş

Senin önerdiğin daha iyi olan mı mobildeyim bakamıyorum şimdi bir konferanstayım
Post automatically merged:

Usb ses kartı olması lazım bunda da sanki
O modelde yok benim attığımda var

6 adet kulaklık içinden önerdiğiniz hangisidir arkadaşlar. Yüksek ses seviyorum bass seviyorum , rekabetçi oyunlarda kulağı olan sesi alır zaten bu kulaklıkarın hepsiyle o sesi kasabilirim. O yüzden bunlardan kullanan sesi yüksek mi mikrofon kalitesi nasıl vs bilgi verebilecek varsa şimdiden teşekür ederim :)

*** Bu arada bütçe en fazla : 700 TL ***
ben steels arctis 1 aldım inanılmaz kaliteli ses ve bass veriyor rekabetçide adamları duyuyorum info veriyorum onu nasıl duydun diyorlar 7.1 ininılmaz çalışıyor mikrofon kalitesi zaten söze gerek yok stüdyo mikrofonu gibi bi bakmanı öneririm eksi yanı 1 tane var seelseries gg yazılımını destaklemiyor zaten rgbsiz ses ayarlarınıda realtekten yapabilirsin

ben steels arctis 1 aldım inanılmaz kaliteli ses ve bass veriyor rekabetçide adamları duyuyorum info veriyorum onu nasıl duydun diyorlar 7.1 ininılmaz çalışıyor mikrofon kalitesi zaten söze gerek yok stüdyo mikrofonu gibi bi bakmanı öneririm eksi yanı 1 tane var seelseries gg yazılımını destaklemiyor zaten rgbsiz ses ayarlarınıda realtekten yapabilirsin
Kablosuz olan değil dimi kablolu 2029 edition mu ?

Geri