Yardım Hangi laptop tercih edilmeli

Granedax

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bu iki laptop arasında kararsız kaldım.
Acer %100 srgb ıps panel mevcut. 1x16 gb ram var bir 16gb ram daha alıp 32gb ram yapabilirim. 140w ekran kartı gücü var. 165hz.
HP %65 srgb ıps panel mevcut. 2x8 gb ram var arttırmak istesem 2 adet 16 gb ram almam gerek. 120w ekran kartı gücü var. 144hz.
HP işlemcisi iyi ancak hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu iki laptop arasında kararsız kaldım.
Acer %100 srgb ıps panel mevcut. 1x16 gb ram var bir 16gb ram daha alıp 32gb ram yapabilirim. 140w ekran kartı gücü var. 165hz.
HP %65 srgb ıps panel mevcut. 2x8 gb ram var arttırmak istesem 2 adet 16 gb ram almam gerek. 120w ekran kartı gücü var. 144hz.
HP işlemcisi iyi ancak hangisini tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son zamanlarda birkaç arkadaş hp'nin ısınma sorunu olduğunu ve genel malzeme kalitesini beğenmediklerini söylemişlerdi
Ben de üstteki acer'dan sipariş geçtim bence daha iyi bir tercih acer

Son zamanlarda birkaç arkadaş hp'nin ısınma sorunu olduğunu ve genel malzeme kalitesini beğenmediklerini söylemişlerdi
30000 tl ye geliyor bende alıcağım galiba

Hocam rıca etsem benim konuya bi bakar mısınız.

Yok sanırım ben sorduğumda biri önermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi konu?
Profilimde mevcut hocam
Yok sanırım ben sorduğumda biri önermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi konu?

Geri