Neler Yeni

Hangi Laptopu Seçmeliyim

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta

Claw's

80+ Silver
Hocam ekran kartı dışında farkları nedir acaba işlemci skorlarına versus da baktığım da intel daha fazla puan almıştı.
Bir de ekran kartları arasında epey bir fark var mı ?
Msi Cyborg alınmaz. Saçma sapan ekran kartı watt değerleri, gaming laptoba tek fan koymaları falan tam bir rezalet.
İşlemciler arasında çok az bir fark var ama victus o cyborg'un tabiri caiz ise içinden geçer.

swxlvr

80+
Hocam ekran kartı dışında farkları nedir acaba işlemci skorlarına versus da baktığım da intel daha fazla puan almıştı.
Bir de ekran kartları arasında epey bir fark var mı ?
Soğutma performansı, düşük güç tüketimi, fan sesi konusunda AMD daha memnun edecektir. Ayrıca o fiyata çıkıp 4050 alınmaz. O fiyatta MSI da alınmaz zaten. Öneriye açıksan mümkünse Victus da alma, dandik klavye tasarımı kasa kalitesi var. TUF bakabilirsin, 30W limit koyuyorum 2K 180hz monitörde DLSS Quality Frame Generation açık 2K yüksek ayarlarda canavar gibi oynuyorum.
Buradan aldım, tek çekim alacaksan ASUS Shop'dan bakabilirsin, taksit imkanı pek iyi değil Hepsiburada'da daha iyi taksit imkanı var.

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Soğutma performansı, düşük güç tüketimi, fan sesi konusunda AMD daha memnun edecektir. Ayrıca o fiyata çıkıp 4050 alınmaz. O fiyatta MSI da alınmaz zaten. Öneriye açıksan mümkünse Victus da alma, dandik klavye tasarımı kasa kalitesi var. TUF bakabilirsin, 30W limit koyuyorum 2K 180hz monitörde DLSS Quality Frame Generation açık 2K yüksek ayarlarda canavar gibi oynuyorum.
Bu bütçede önerebileceğin var mı ? 35k civarında

swxlvr

80+
Victus fena değil, alabilirsin. TUF'la karşılaştırarak yorum yaptım. Piyasadaki en F/P laptop modeli konumunda. Plastiği de gayet kaliteli ama TUF'daki hissiyat yok. Böyle konuşunca TUF'u çok premium bir model gibi anlatıyorum lakin "orta seviye bir laptoptan bekleyebileceğin güzel bir kalite" olarak tut beklentini alacaksan.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mahir Cengiz
Hocam arkadaşın attığı victusu alabilirsin güzel cihaz. Amazondan bunu alabilirsin performans modunda fan sesi emsallerine göre bir tık fazla olabilir ama güçlü cihaz üstüne ekranı victusu tokatlar https://amzn.eu/d/c0nJ1T6 biraz daha uygun bir şey arıyorsan bu alınabilir performansı tatmin edecektir ama cpu biraz güçsüz kalabilir. 170w adaptörle geliyor tam performansda batarya azalması olabilir çok büyük problem değil ama bir eksi. https://amzn.eu/d/5MO9dmG
4050 bana yeter diyorsanız bunu alın https://www.vatanbilgisayar.com/ace...0-6gb-8gb-1tb-ssd-16inc.html#urun-ozellikleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,387
Üyeler
159,914
Son üye
Dghvflex
Top Bottom