HP Victus 16-E0004NT 4H0L3EA Ryzen 5 5600H 16GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050 16.1 inç FHD FreeDOS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HP Victus 16-E0004NT 4H0L3EA Ryzen 5 5600H 16GB RAM 512GB SSD 4GB RTX3050 16.1 inç FHD FreeDOS : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
15'i geçmezse iyi olur demişsin hocam farkındayım ama 1650 ile 3050 arasında çok fark var. 2 bin TL daha ekleme şansın varsa en azından bu modeli almanı tavsiye ederim. 3050'de aşırı iyi bir kart değil fakat en azından dlss vb özellikleri sayesinde güncel oyunları oynamana imkan tanır. 1650 mobil ekran kartı ile biraz sıkıntı yaşarsın ilerde.
5600H çok daha iyi bir işlemci hocam. 5500U yu tavsiye etmem hiçbir şekilde aradaki fark 1000 tl çünkü. Taksit durumundan emin değilim, amazonda ödeme adımına kadar gelirseniz orada taksit seçenekleri çıkar, inceleyebilirsiniz. Ayrıyetten attığım laptop n11 vb. diğer sitelerde de satışta. Amazon da istediğiniz taksiti bulamazsanız (ki bence bulursunuz) diğer siteleri de inceleyebilirsiniz.Bunu vatandan taksitle almayı düşünüyorum da sizin attiginiz linkte kaç taksit imkanı var bilginiz var mı. 5500u nasıl bir işlemci pek bir bilgim yok da iş görür mü.Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Aspire 7 5.Nesil Ryzen 5 5500U Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dediginiz laptop 3500 4000tlden başlıyo taksitli bu da beni bayağı zorlar daha uygun fiyatlı bildiğiniz laptop var mı.5600H çok daha iyi bir işlemci hocam. 5500U yu tavsiye etmem hiçbir şekilde aradaki fark 1000 TL çünkü. Taksit durumundan emin değilim, amazonda ödeme adımına kadar gelirseniz orada taksit seçenekleri çıkar, inceleyebilirsiniz. Ayrıyetten attığım laptop n11 vb. diğer sitelerde de satışta. Amazon da istediğiniz taksiti bulamazsanız (ki bence bulursunuz) diğer siteleri de inceleyebilirsiniz.
Tamamdır yardımınız için teşekkür ederim.Amaç ekran kartlı bir sistemde oyun oynamaksa;
Masaüstünde sonunda G olan işlemcilerden, laptoplarda ise sonunda U olan işlemcilerden uzak durulmalı.
15bini geçmeyecek demişsiniz ama tam da kritik bir bütçe belirtmişsiniz. Benim tavsiyem bütçeyi zorlayıp şu laptopu almanız olur.
Satıcı Hepsiburada tüm kartlara 6ay vade farksız taksit imkanı var bu bir
İkinci olarak rami de 1x16gb değil de 2x8gb olarak geliyor mükemmel olmuş dual channel olması
Detaylı özellikler: https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101443115
Islemcisi kötü galiba3 ude kotu hocam bu varken baska laptop alinmaz 15k ya:
Hayır hocam aksine iyi işlemci yeni PCIslemcisi kötü galiba
Hayır hocam aksine iyi işlemci yeni PC
Link ekran 9ms tepki süresi var iyi midirHocam min 5600h 3050 laptop almanızı tavsiye ederim ve hp victus güzel laptop. Ben acer aspire almıştım tuş olarak vs. O kadar kaliteli değil ama yine güzel. 5500u yerine sahibindende kapalı kutu olarak satılan 1240p versiyonları var benim de kullandığım model çok daha iyidir. Dolap üzerinden ise hem get hem de kredi kartına taksitle alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır olarak alacaksanız en iyi seçenek şuan bu
https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-45AWYBEFE6