Neler Yeni

Hangi laptopu secmeliyim

zbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Merhaba laptop almaya karar verdim bi süredir fiyat araştırıyorum Link1 , Link2 ,Link3 bu laptoplar arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi performans sunar ve uzunca bi süre dayanır, eğer daha uygun fiyatlı ve iyi bir laptop öneriniz varsa yazar mısınız(fiyat 15bini geçmezse iyi olur).

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU

15'i geçmezse iyi olur demişsin hocam farkındayım ama 1650 ile 3050 arasında çok fark var. 2 bin tl daha ekleme şansın varsa en azından bu modeli almanı tavsiye ederim. 3050'de aşırı iyi bir kart değil fakat en azından dlss vb özellikleri sayesinde güncel oyunları oynamana imkan tanır. 1650 mobil ekran kartı ile biraz sıkıntı yaşarsın ilerde.

zbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

15'i geçmezse iyi olur demişsin hocam farkındayım ama 1650 ile 3050 arasında çok fark var. 2 bin TL daha ekleme şansın varsa en azından bu modeli almanı tavsiye ederim. 3050'de aşırı iyi bir kart değil fakat en azından dlss vb özellikleri sayesinde güncel oyunları oynamana imkan tanır. 1650 mobil ekran kartı ile biraz sıkıntı yaşarsın ilerde.
Bunu vatandan taksitle almayı düşünüyorum da sizin attiginiz linkte kaç taksit imkanı var bilginiz var mı. 5500u nasıl bir işlemci pek bir bilgim yok da iş görür mü.

1v9uknow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ayhan TOPCU
Bunu vatandan taksitle almayı düşünüyorum da sizin attiginiz linkte kaç taksit imkanı var bilginiz var mı. 5500u nasıl bir işlemci pek bir bilgim yok da iş görür mü.
5600H çok daha iyi bir işlemci hocam. 5500U yu tavsiye etmem hiçbir şekilde aradaki fark 1000 tl çünkü. Taksit durumundan emin değilim, amazonda ödeme adımına kadar gelirseniz orada taksit seçenekleri çıkar, inceleyebilirsiniz. Ayrıyetten attığım laptop n11 vb. diğer sitelerde de satışta. Amazon da istediğiniz taksiti bulamazsanız (ki bence bulursunuz) diğer siteleri de inceleyebilirsiniz.

zbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
5600H çok daha iyi bir işlemci hocam. 5500U yu tavsiye etmem hiçbir şekilde aradaki fark 1000 TL çünkü. Taksit durumundan emin değilim, amazonda ödeme adımına kadar gelirseniz orada taksit seçenekleri çıkar, inceleyebilirsiniz. Ayrıyetten attığım laptop n11 vb. diğer sitelerde de satışta. Amazon da istediğiniz taksiti bulamazsanız (ki bence bulursunuz) diğer siteleri de inceleyebilirsiniz.
Dediginiz laptop 3500 4000tlden başlıyo taksitli bu da beni bayağı zorlar daha uygun fiyatlı bildiğiniz laptop var mı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Amaç ekran kartlı bir sistemde oyun oynamaksa;
Masaüstünde sonunda G olan işlemcilerden, laptoplarda ise sonunda U olan işlemcilerden uzak durulmalı.
15bini geçmeyecek demişsiniz ama tam da kritik bir bütçe belirtmişsiniz. Benim tavsiyem bütçeyi zorlayıp şu laptopu almanız olur.
Satıcı Hepsiburada tüm kartlara 6ay vade farksız taksit imkanı var bu bir :)
İkinci olarak rami de 1x16gb değil de 2x8gb olarak geliyor mükemmel olmuş dual channel olması 💪
Detaylı özellikler: https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101443115

zbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Amaç ekran kartlı bir sistemde oyun oynamaksa;
Masaüstünde sonunda G olan işlemcilerden, laptoplarda ise sonunda U olan işlemcilerden uzak durulmalı.
15bini geçmeyecek demişsiniz ama tam da kritik bir bütçe belirtmişsiniz. Benim tavsiyem bütçeyi zorlayıp şu laptopu almanız olur.
Satıcı Hepsiburada tüm kartlara 6ay vade farksız taksit imkanı var bu bir :)
İkinci olarak rami de 1x16gb değil de 2x8gb olarak geliyor mükemmel olmuş dual channel olması 💪
Detaylı özellikler: https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/product-specifications/2101443115
Tamamdır yardımınız için teşekkür ederim.

whisper snow

80+ Silver

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Hocam min 5600h 3050 laptop almanızı tavsiye ederim ve hp victus güzel laptop. Ben acer aspire almıştım tuş olarak vs. O kadar kaliteli değil ama yine güzel. 5500u yerine sahibindende kapalı kutu olarak satılan 1240p versiyonları var benim de kullandığım model çok daha iyidir. Dolap üzerinden ise hem get hem de kredi kartına taksitle alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfır olarak alacaksanız en iyi seçenek şuan bu

HP Victus 15-FB0008NT AMD Ryzen 5 5600H 16GB 512GB SSD RTX3050Ti Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 71T72EA

Son düzenleme:

zbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Hayır hocam aksine iyi işlemci yeni PC

https://www.hp.com/tr-tr/products/laptops/product-details/2101443115 bu ve sizin attığınız laptop arasında kaldım internetten bakıyorum incelemelerde felan, çok kararsız kaldim​

Hocam min 5600h 3050 laptop almanızı tavsiye ederim ve hp victus güzel laptop. Ben acer aspire almıştım tuş olarak vs. O kadar kaliteli değil ama yine güzel. 5500u yerine sahibindende kapalı kutu olarak satılan 1240p versiyonları var benim de kullandığım model çok daha iyidir. Dolap üzerinden ise hem get hem de kredi kartına taksitle alabilirsiniz

Sıfır olarak alacaksanız en iyi seçenek şuan bu

https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-45AWYBEFE6
Link ekran 9ms tepki süresi var iyi midir

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
İyidir hocam 9ms çok fark edilecek bir detay değil zaten benimki 1ms ama 6-7 ms arasında veriyor bu pazarlama stratejisi biraz

Top Bottom