Yardım Hangi mac modelini almalıyım

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
405
Arkadaşlar sizce macbook air m2 mi almalıyım (33k) yoksa mac mini m4 mü almalıyım (28k)

Sanırım mac mini Apple da daha ucuz ama taksit sayısı da daha az o yüzden hepsiburadadan alacağım peşin fiyatına 9 taksite kadar oluyor

Arkadaşlar sizce macbook air m2 mi almalıyım (33k) yoksa mac mini m4 mü almalıyım (28k)

Sanırım mac mini Apple da daha ucuz ama taksit sayısı da daha az o yüzden hepsiburadadan alacağım peşin fiyatına 9 taksite kadar oluyor
Öğrenci indirimi alabiliyorsan PT den al 24K idi Mac mini 6 taksit de vardı.

Sorunun cevabı ise tamamen sana bağlı, monitöre bağlı kullanacağın güçlü bir cihaz mı istiyorsun yoksa yolda kafede kütüphanede vs fansız ve çok uzun pil ömrüyle kullanacağın bir laptop mu lazım?

Öğrenci indirimi alabiliyorsan PT den al 24K idi Mac mini 6 taksit de vardı.

Sorunun cevabı ise tamamen sana bağlı, monitöre bağlı kullanacağın güçlü bir cihaz mı istiyorsun yoksa yolda kafede kütüphanede vs fansız ve çok uzun pil ömrüyle kullanacağın bir laptop mu lazım?
Ya bilgisayar programcılığı okumak istiyorum ama üniversiteye monitör vb taşıyamam o yüzden sanırım m2 macbook daha mantıklı olucak

Hocam m4 almak isterim ama maalesef bütçe bu kadar yani
Satıcı teknosa maximum karta 750TL indirim ve 9 taksit var.

Bunda da 6 taksit var ama öğrenci indirimi kullanmak lazım.

Böyle bir şey alırsın o zaman iş görür diye düşünüyorum

Satıcı teknosa maximum karta 750TL indirim ve 9 taksit var.

Bunda da 6 taksit var ama öğrenci indirimi kullanmak lazım.

Böyle bir şey alırsın o zaman iş görür diye düşünüyorum
Öğrenci indirimi için üniversitede olmak gerekiyor sanırım ama ben şu an lisedeyim ve bu sene almayı planlıyorum

Geri