Neler Yeni

Çözüldü✓ HANGİ MARKA/MODEL LAPTOP ALINIR?

semihkntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih KANTAR
Gaming laptop almak istiyorum. Monster ve Excalibur hakkında oldukça fazla olumsuz yorum var. Hiç bulaşmak istemiyorum. Asus ve HP gibi markalar genelde tavsiye ediliyor fakat onlarında da bazı modellerinde çeşitli problemler var. MSI desen fiyatlar uçuk. Bütçe 35-40k arası. İstediğim özellikler RTX 3070 Tİ ya da 4K serisi ekran kartı, min 16 GB ram, min 1 TB ssd ve min İ5 12. nesil işlemci veya AMD muadili. Almışken iyi bir cihaz almak istiyorum bu nedenle bütçemin biraz daha üzerine çıkabilirim. Önerebileceğiniz marka/model var mıdır?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
HP'nin Victus serisi soğutma anlamında çok iyi

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

512 gb ve 1tb. alacağın üründe böyle olsun 7840hs + rtx 4060, doğru düzgün kasalı, asus ve msi bu fiyatlarda istediğin özellikte ürün bulmak zor,
dell yeni seri kullanmadım.
hp fp değil artık indirim olmadıkça önermiyorum.

semihkntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih KANTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bizzat kullandın mı ya da bildiğin kullanan biri var mı? En azından bi 4 sene falan götürmesi lazım beni monster ve excalibur yarı yolda bırakır diye bulaşmıyorum. Birde bazıları acer övüyor bazıları gömüyor acer hakkında bilgin var mı?

semihkntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih KANTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

512 gb ve 1tb. alacağın üründe böyle olsun 7840hs + rtx 4060, doğru düzgün kasalı, asus ve msi bu fiyatlarda istediğin özellikte ürün bulmak zor,
dell yeni seri kullanmadım.
hp fp değil artık indirim olmadıkça önermiyorum.
1 TB ve 16 GB ram i ilerleyen süreçte yükseltmeyi düşünüyorum zaten fakat cihazdan asıl beklentim beni yarı yolda bırakmayacak olması. İşlemci ve ekran kartı sağlam olsun, kasası müthiş olmasa da taşırken en azından kafamı rahat ettirsin birde ısınma problemi olmasın istiyorum.

soul

80+ Silver
1 TB ve 16 GB ram i ilerleyen süreçte yükseltmeyi düşünüyorum zaten fakat cihazdan asıl beklentim beni yarı yolda bırakmayacak olması. İşlemci ve ekran kartı sağlam olsun, kasası müthiş olmasa da taşırken en azından kafamı rahat ettirsin birde ısınma problemi olmasın istiyorum.
tam aradığın laptop işte. pişman etmez.

semihkntr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Semih KANTAR

soul

80+ Silver
Hocam atılan cihazların hepsinde aynı işlemci var. Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir işlemci olduğu için mi? Bir de laptop için AMD mi intel mi tercih edilmeli?
hb ve trendyol linklerini attım aynı cihazlar zaten.
işlemci olarak güçlü + ryzen ai desteği var.
bana kalırsa AMD tercih edilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom