Merhabalar Türknet kullacısı olarak pingim aşırı kötü ama indirme ve yükleme hızımda sorun yok Türknet müşteri temsilcileri internetimde sorun olmadığını inatla söylüyorlar. 20 farklı temsilciyle görüştüm 1 2 tanesi hariç gerisi klasik savuşturdu beni. 1 2 tanesi mantıklı şeyler söyleyerek sorunun modemde olabileceğini söylediler başka ihtimaller de olabilir. TP-Link TD-W9970V3 modem kullanıyorum eski ve kötü modem olduğunu biliyorum artık beyaz rengi sarıya dönmüş durumda. Chat GPT ile bir dizi konuşma sonrası 2 3 modem arasında kaldım. Modemden anlamayan biri olarak size sormak istedim.
Bu 4 modemler arasında kaldım fiyatları max 1650 lira. Bu fiyatlarda önerdiğiniz modemler var mıdır?
ortalama 5-6 cihaz aynı anda bağlanıyor ve wifi genişletici kullanıyorum.
Max 1700 tl
vdsl ve 50down 10up hızında türknet kullanıyorum.
Şuan ki modemimle max hızları alabiliyorum ve wifi kullanıyorum.
Sadece laptopum yüksek internet kullanımı yapacak. Kalan cihazlar telefon, tablet, tv falan.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.
TP-LINK Tp-Link Archer AX10 Dual Bant Wi-Fi6 Router AX1500
bunu almayı düşünüyordum ancak yorumlarda hem paneli zor hem de Mu MİMO teknolojisi yok ( Multi-Input, Multi Output) yorumu gördüm ve kararsız kalmama neden oldu. Chat GPT inatla wifi 6 olan modem öneriyor ama Mu MİMO olmadıktan sonra olsa ne olmasa ne diye düşünmeme neden oldu o yorum.TP-Link Archer C80, AC1900 Mbps, MU-MIMO, Beamforming, WPA3, Dual-Band Wi-Fi 5 Router
Tenda-V12 AC1200 Mbps Dual Band Vdsl/adsl Modem Router
TP-Link Archer VR400, AC1200 Mbps, Beamforming, Dual-Band MU-MIMO, Fiber Destekli Wi-Fi 5 VDSL/ADSL Modem Router
Bu 4 modemler arasında kaldım fiyatları max 1650 lira. Bu fiyatlarda önerdiğiniz modemler var mıdır?
ortalama 5-6 cihaz aynı anda bağlanıyor ve wifi genişletici kullanıyorum.
Max 1700 tl
vdsl ve 50down 10up hızında türknet kullanıyorum.
Şuan ki modemimle max hızları alabiliyorum ve wifi kullanıyorum.
Sadece laptopum yüksek internet kullanımı yapacak. Kalan cihazlar telefon, tablet, tv falan.
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.